maanantai 30. elokuuta 2010

Punapää kirpparilla






i

Tukkani on vihdoin saanut niin rakkaan punaisen värin takaisin. Olen yrittänyt välillä viihtyä tummanruskeassa,mikä onkin ehkä lähinnä omaa hiustenväriä, mutta parhaiten viihdyn punaisissa. Äidin luona vietettiin viimeviikolla pari kaunista päivää.
Eksyttiin seurakunnan kirpparille tietämätöminä siellä parhaillaan olevasta tarjouksesta. Muovipussillinen vaatteita ja kenkiä 5 euroa.
Melkein hävetti sen täyteen ahdetun pussin kanssa!
Parit kengätkin löytyi joista toiset aivan käyttämättömät. Alushametta ja toppia,sekä paria muuta paitaa lukuunottamatta vaatteet jotka löytyi täytyy tuunata itselle sopiviksi. Kankaat olivat niin kivat,että oli otettava mukaan. Siis nips naps saumoja auki ja kaventamaan ym. modifiointi sitten aikanaan.
En kai ole ainoa joka kerää itselleen projekteja kaapit täyteen?
Itseasiassa eilen tunsin lievää tuskaa noiden kaikkien vaateröykkiöiden kanssa.
Olen havainnut kyllä parissa muussakin blogissa josjonkinlaista tuskailua tavaroiden,vaatteiden kanssa.Äitiysvaatteet ainakin saavat lähteä kiertoon,enkä enää ajattele,että jos vielä joskus ;)
Kirpulta tosiaan löytyi vaatteiden ja kenkien lisäksi vetoketjuja,joista yksi on jo löytänyt tiensä hamoseen. Muutama kiva nappikin tarttui mukaan, joita en viitsnyt kuvata.

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Tunnustus


Kiitos tästä tunnustuksesta Haltiakummille. Kyllä kiva palaute saa aina hymyn huulille.
Tämä oli tarkoitus antaa seitsemälle, minä annan sen nyt

Candy Sweetheartille http://kittypaganus.blogspot.com/
Tämä Rouva jaksaa ilahduttaa värikkäällä blogilla. Eritoten kiitosta annan lukuisista tatuoidut naiset postauksista!

Theralle http://billiesbite.blogspot.com/
Tätä burleskitaitelijan uraa aloittelevan kaunottaren blogia olen mielenkiinnolla seuraillut.

Perliitille http://teraskirja.blogspot.com/
Rock`n roll baben elämää kera käsillätekimisen ym. Olen koukussa! :)

Muotimammalle http://pikkumamma.blogspot.com/
Perheen arkea suloisen Emilia vauvan kanssa.

Pupu Tupunalle http://tupunaihanpupuna.blogspot.com/
Blogi täynnä ihastuttavaa retroilua.

Sanna-Marin http://sannanrapellyksia.blogspot.com/
Aina odotan seuraavaa postausta. Tuunausta, kodikasta sisustamista ja kertakaikkisen kauniita kuvia...

Ja sitten ne seitsemän paljastusta itsestäni jota en vielä blogissani ole kertonut.

1. Olen harrastanut tanssia lapsuudessani 3-13 vuotiaaksi. Sekä aikuisiällä vatsatanssia kaksivuotta.
2. En ole koskaan juonut kupillistakaan kahvia.
3. Sain ensimmäisen lapseni 18-vuotiaana.
4. Minulla on kuorma-autokortti, jota en tosin ole tarvinnut kuin kerran.
5. Minulla järkyttävä hammaslääkäri pelko.
4. En ole koskaan käynyt kosmetologilla. Ehkä olisi syytä.
5. Menneet vuosikymmenet ovat kiehtoneet yläasteikäisestä asti.
6. Työkseni maalaan uudisrakennuksilla (vaikka siitä tuntuu olevan ikuisuus kun olin töissä,kohta kaksivuotta).
7. Ensimmäinen rakas vanha huonekalu piti raahata lapsuudenkotini kylmältä ullakolta ollessani yhdeksänvuotias.Se on kulkenut mukanani nykyiseen kotiin saakka.

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Ompeluksia


Tässä viimeviikon ompeluksia. Toppi ja kynähame. Kynähameen kanssa kävi hieman hassusti. Huomasin hameen olleessa valmis,että olin ommellut taskut väärinpäin. Tämä on niin tyypillistä suurpiirteiselle hätähousulle. Ompelin sitten lopulta taskut kiinni, ompahan hassut piilotaskut jotka ovat kaikenlisäksi väärinpäin.
Perusbolero. Kangaspala oli 50% alessa ja juuri sopiva pätkä boleroon.






Mökillä







Olimme viimeviikon keskiviikkona mökillä yhdenyön. Olen viimeksi ollut siellä sitten juhannuksena. Matka jännitti, vaikka eihän sinne aja kuin parituntia. Eevi-vauva nukkui tyytyväisenä koko matkan. Turhaan siis taas jännittelin. Mökki oli siistissä kunnossa. Meillä on nimittäin ollut vuokralaisia kun ei itse olla hirveesti keretty käydä.
Piristävää lähteä johonkin näistä kotipiireistä. Isännän kanssa saatiin nauttia viilenevästä illasta,kun tenavat nukkui tyytyväisinä parvella. Saatoimpa nauttia ensimmäisen oikean oluen sitten vuoteen. Hyvää se oli, kieltämättä.
Torstaiaamuna tuoksui syksy.Käveltiin ulkona pitkin poikin. Olo oli hillittömän haikea. Ehkä se on tämä että kesä on ohi, taikka hormonit tekevät temppujaan. Mökillä rauhoitun. Mieli on paljon vapaampi kaikesta turhasta. Ihana "Shrekin maja", niin kuin isäntä meidän tupaa kutsuu. Ei tosiaan,meillä ei mökillä hienouksia ole. Vesi kannetaan lammesta,tv:tä ei ole (tai itseasiassa on mutta ei toimi), eikä sitä edes kaipaa. Olen kauhea hamstraaja,mutta mökillä en tarvitse muuta kuin metsän ympärilleni.

maanantai 16. elokuuta 2010

Kirpputorilla sunnuntaina.



Kotiutin eilen yhdet virkatut pitsihansikkaat. Nämä ovat vaaleanpunaiset ihanuudet, tosin kuva marjapuuronvärisellä tuolilla ei anna kovin paljoa oikeutta.
Valkoisesta röyheläpaidasta mies sanoi että "ajattelitko alasti kulkea" ? :D

Ilokseni sain siis eilen huomata että tää kööri tuplarattaiden kanssa mahtuu kulkemaan jotenkuten ainakin yhdellä kirpputorilla.

lauantai 14. elokuuta 2010

Nainen saa olla nainen/ shopping





Vauva-arki rullaa eteenpäin ja pikkuprinsessa on ainakin toistaiseksi antanut maman nukkua suht hyvin. Koska elämä on tällähetkellä hyvinkin kotipainotteista, ja tulee sitä olemaan monen monta kuukautta saa äiti ja etenkin nainen ilahduttaa itseään.
Vaikka en mihinkään kokopäivänä kotoolta poistuisi, on piristävää pukea ylleen jotakin kaunista.

Olen parjannut Hm:n vaatteita, mutta syyskuvaston saavuttua sorruin.
En ehkä voinut vastustaa näitä ihanan mallisia paitoja,parikin tuli tilattua.
Pallopaita pääsi heti synnytyksestä paripäivää käyttöön. Ruskea hame on ollut erittäin kiva, ja yllättävän hyvin peittää liikakiloja. Ei kai saisi puhua syksystä,mutta minä ainakin odotan ilmojen viilenemistä. Uusi takki upeilla puffihihoilla odottaa laatikossa.
Naisellahan on oikeus hemmotella itseään. Lindexiltä lähti mukaan ihastuttava vyötärökorsetti. Hoikka uuma takaisin kiitos! ;) Tähän tyydyn toistaiseksi. Haaveissa olisi ihan kunnon luitettu vyötärökorsetti nyöreillä. Hintaahan sellaisilla on, ja täysin ymmärrettävästä syystä. Aikaa menee, sen ymmärrän ommeltuani luitetun topin mikä varmasti oli helpoimmasta päästä.
Ella M korkeavyötäröiset alushousut tarttuivat mukaan tuon oikeastaan ällöpinkin värin takia, ja tuon vetoketjun. Ja hiuspinnejä ei voi olla liikaa.
Cittarista 15 euron tarjoushintaan lähti nämä Inspiren nahkaiset nilkkurit. Malli on mielestäni vallattoman suloinen, ja voi jos löytäisin tälläiset pitkillä varsilla. Pidemmän aikaa olen haaveillut saapikkaista (aitoa nahkaa), nyöritykset.
Laittakaahan linkkiä, mikäli törmäätte kuvailemaani kenkäpariin.

Olen näperrellyt muutaman rintakorun,joita vielä en ole kuvannut.
Kangaskaupoilla poikkesin eilen. Ukkosen yllättämänä kastuin litimäräksi sulloessani lapsia autoon. Mutta voi sitä iloa kun kankaita tonkimaan pääsin. Ei haitannut edes keskimmäisen karjuminen, lattialla kiemurtelu. Nyt on kankaita kaapit pullollaan ja päätinkin että nyt ommellaan kaikki pois ennen seuraavaa ostosreissua.

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Huh huijaa, ja huijakkaa.






Ensiksi kiitos onnitteluista! <3 Vauva-arki on tosiaan alkanut. Aikamoista meteliä ollut,keskimmäinen järjestää kaikenmoisia kohtauksia. Vauvalle hän kuitenkin on kiltti, ja parempi järjestää niitä kiukuttelu kohtauksia minulle kuin siskolle. No mutta opettelua tämä on, ja varmasti keskimmäisenkin tilanne korjantuu kunhan tottuu. Omat hermot siis siihen asti koetuksella. Ihmettelen suuresti äitejä joilla on enemmän kuin kolme lasta,pienin ikäeroin. Kuinka revetä jokasuuntaan?!!? Tai sitten heillä on miehet joista on paljon apua,miehet jotka eivät tee pitkiä työpäiviä. Kirpparille en ole päässyt, mutta tilanne varmasti korjaantuu viimeistään viikonloppuna! Viimeisimpiä juttuja kuitenkin tässä.

The kengät! Tiedättekös, nämä ovat minulle aivan liian isot. No kuitenkin nämä oli ostettava,hinta naurettavan vähän näin hyväkuntoisiin aitonahkaisiin/käärmeen-nahkaisiin Italialaisiin kenkiin.
Joko päätyvät isompijalkaiselle ystävälle tai myyntiin. Hetken kuitenkin saan nauttia näiden kenkien kauneudesta. Harmillista mutta edes pohjalliset eivät auta,jotta koko passaisi jalkaani.

Uusi, tai siis oikeasti vanha ompelutuoli. Tähän asti olen ommellut mahdottoman matalassa puisessa talonpoikaistuolissa istuen. Hartiat korvissa ja takapuoli puutuneena. Nyt ei tarvitse enää olla niin epäergonomisessa asennossa. Toivottavasti arki alkaa luistaa niin että rakkaan harrastuksen pariin jäisi joinain päivinä edes hetki.

Sininen toppi palloilla lähti eurolla. Tähän vielä tummansininen kellohame,taikka valkoinen pitsinen niin jopas on kiva.

Kaapistani pääsi taasen käyttöön tämä Kreikasta ostettu mekko. Ihanan kevyttä materiaalia,kun nyt tuntuu että hikoilee entisestään enemmän. Lämpöinen paketti on jatkuvasti syömässä.

perjantai 6. elokuuta 2010

Rakkauspakkaus nro 3,


Niin se odotus vihdoin palkittiin. Rakas tyttäremme syntyi 5.8 klo 2:48.
Loppu rysähti ja kohdunsuu avautui 10cm viimeisessä vajaassa tunnissa.
Nupulla painoa 3760g ja pituutta huikeat 53cm.
En ehtinyt saada minkäänlaista lääkkeellistä kivunlievitystä, ja tulen ainakin muistamaan tämän aivan toisenlaisena synnytyksenä kuin aiemmat,en kuitenkaan negatiivisessa mielessä.Tänään tultiin sairaalasta kotiin ja nyt sitten totutellaan vauva-arkeen.
Aina yhtä suuri ihmetys, kuinka noin täydellinen pieni ihminen voi toisen vatsasta tänne tupsahtaa. Minä olen nuuskutellut vauvaa, hieronut poskeani niin sileää ihoa vasten.
Yöllä tuijottanut niin tummiin silmiin,aivan hämmennyksen vallassa.

Kokeilin sairaalassa vaaleanpunaista vintagemekkoa, ja kyllä se jopa mahtui.
Nyt vaan kun pääsen kunnolla liikenteeseen, matka kohti "omaa vartaloa" voi alkaa ;)

keskiviikko 4. elokuuta 2010

Luomuilua






Asioin maanantaina luomukauppa Anton & Antonissa. On se ihmeellistä että kyseinen ruokakauppa on ollut jo jonkinaikaa ja minä sain tietää siitä vasta nyt. Tavallaan sijainti on syrjäinen,mutta ei kuitenkaan edes kilometriä varsinaisesta keskustasta joten luulisi että olisi vahingossa edes ajanut siitä ohi.
Ruokakaupassa oli tosiaan sitä vanhanajantunnelmaa. Liitutauluille tuotteiden kilohinnat kirjoitettu, valkoiset avohyllyt. Makkaratkin leikataan sitä mukaa mitä asiakas tilaa.
Tuotteet tulevat suurimmaksiosaksi Porvoon lähitiloilta.
Me ostimme luomuankkaa, ja olihan se hyvää.


Tässä sitä vaan mennään ja masuasukas roikkuu mukana, rv 40+3.
Neuvolantäti kyllä lohduttavasti sanoi,että vauva roikkuu niin alhaalla että hyvä kun päätä pystyy tunnustella mahanpäältä.
Tänäkin aamuna olen herännyt niin pahallapäällä,että huh huijaa.
Jos vielä monta aamua menee, olen varmasti pöpilässä.
Lohduttaakseni itseäni lähden kirpputorille metsästämään miehellle 80-luvun vaatteita.
Meillä on tässäkuussa kolmekymppiset, teemana kasari. Itselleni tuli kasarimekko Huutonetistä, mutta mistä kledjut miehelle?!!?
Mikäli huomenna herään yhtenä kappaleena,suuntana Kerava Fidan lähetystori.
Siellä on paljon miesten vanhoja vaatteita, ja kiire niiden oikeiden löytymiseen alkaa olla kova.

maanantai 2. elokuuta 2010

Flower dress



Kangas tähän mekkoon löytyi kirpparilta muutamalla eurolla. Sen verran jäi vajaaksi etten saanut täyskellohelmaa mitä olin kaavaillut. Alaosa siis ihan a-linja hameen kaavoilla tehty.
Äiti toimi mallina, ja näyttikin paremmalta rintavalla ihmisellä,kuin mallinuken päällä.
Pian pääsen itse käyttämään mekkoa!

Kengät kirpparilta 4e. Ruskea ja vaaleanpunainen on aikas kiva yhdistelmä!