torstai 8. huhtikuuta 2010

Torstai toivoa täynnä.






Eilen suuntasimme lasten kanssa esikon 5v neukkiin. Olen ommellut aiemmin kirpparilta löytämästäni yksinäisestä retroverhosta kassin, johon kipeästi kaipasin ruuvattavia bambukahvoja. Keskiviikkoillan selasin netistä kaikkia suomalaisia yrityksiä läpi huonoin tuloksin. Voiko olla mahdollista että niitä ei saa mistään?!? ei edes Sinooperista löytynyt, vaikka monenlaisia kahvoja olikin niin ei ruuvattavia. Porvoon Vanhankaupungin TeeTee Shopista sitten löytyi yksi pari puisia kahvoja, ja olihan ne pakko ostaa vaikka tuntui hinta aika kovalta.

Kirpparilta on löytynyt tälläviikolla yhtä ja toista.
Tässä kuvaa nahkaisista 2euron kengistä, vanhoista kaavoista, joista lastenvaatekaavoista "onnekseni" huomasin löytyvän vain ruotsinkieliset ohjeet!

Eurokankaasta löysin kivat kaavat, joista ompelen syksyksi mekon, ehkäpä parikin.
Polka-dot kangastakin lötyi alekorista 2½-3 metrin pätkä alle kympin.

Heräsin aamuyöstä luullen että on lauantaiaamu. Ompa hassua kuinka voin jännittää huomista yhden päivän ja yön hotellilomaa niin paljon.

3 kommenttia:

 1. Kauniit ovat kyllä nuo kahvat,kumpa jostain vain vielä kohtuu hintaisena niitä saisi. Ja ihanat kengät!!! :)

  VastaaPoista
 2. Heh, meillä kantakodissa on noi molemmat retro-kaavat :)) Muistan kun lapsena olikin noita lyhyitä liivihameita, ruudullisena ja farkukankaisena. Ja noista paita-kaavoista äiti katsoi mallia juurikin valmistuvaan häämekkooni (ellei se ompelukone oikeasti hajonnut eilen, niin kuin hän epäili...)

  Mäkään en oo kyllä nähnyt kuin niitä semmosia pyöreitä, kiinteitä kahvoja. Aika jännä, niitäkin ohjaa muoti, ja se että mitä meidän halutaan ostettavan. Osaiskohan semmoset tehä ite?

  VastaaPoista
 3. cchobby.fi:ssä oli aika edukkaita bambukahvoja, kymmenen satseissa kylläkin(jos oikein ymmärsin). Ja Tanskasta tulee, että toimituskulutkin on sitten sitä luokkaa... (15€). Melkein tilasin sieltä ison satsin niitä pahvimunia tossa aiemmin, mutta ei sitten noitten toimituskulujen takia huvitannukkaa. Ois jonkun muun kanssa pitäny tilata että olisin raaskinu.
  Mukavaa minilomaa!

  VastaaPoista