keskiviikko 11. elokuuta 2010

Huh huijaa, ja huijakkaa.


Ensiksi kiitos onnitteluista! <3 Vauva-arki on tosiaan alkanut. Aikamoista meteliä ollut,keskimmäinen järjestää kaikenmoisia kohtauksia. Vauvalle hän kuitenkin on kiltti, ja parempi järjestää niitä kiukuttelu kohtauksia minulle kuin siskolle. No mutta opettelua tämä on, ja varmasti keskimmäisenkin tilanne korjantuu kunhan tottuu. Omat hermot siis siihen asti koetuksella. Ihmettelen suuresti äitejä joilla on enemmän kuin kolme lasta,pienin ikäeroin. Kuinka revetä jokasuuntaan?!!? Tai sitten heillä on miehet joista on paljon apua,miehet jotka eivät tee pitkiä työpäiviä. Kirpparille en ole päässyt, mutta tilanne varmasti korjaantuu viimeistään viikonloppuna! Viimeisimpiä juttuja kuitenkin tässä.

The kengät! Tiedättekös, nämä ovat minulle aivan liian isot. No kuitenkin nämä oli ostettava,hinta naurettavan vähän näin hyväkuntoisiin aitonahkaisiin/käärmeen-nahkaisiin Italialaisiin kenkiin.
Joko päätyvät isompijalkaiselle ystävälle tai myyntiin. Hetken kuitenkin saan nauttia näiden kenkien kauneudesta. Harmillista mutta edes pohjalliset eivät auta,jotta koko passaisi jalkaani.

Uusi, tai siis oikeasti vanha ompelutuoli. Tähän asti olen ommellut mahdottoman matalassa puisessa talonpoikaistuolissa istuen. Hartiat korvissa ja takapuoli puutuneena. Nyt ei tarvitse enää olla niin epäergonomisessa asennossa. Toivottavasti arki alkaa luistaa niin että rakkaan harrastuksen pariin jäisi joinain päivinä edes hetki.

Sininen toppi palloilla lähti eurolla. Tähän vielä tummansininen kellohame,taikka valkoinen pitsinen niin jopas on kiva.

Kaapistani pääsi taasen käyttöön tämä Kreikasta ostettu mekko. Ihanan kevyttä materiaalia,kun nyt tuntuu että hikoilee entisestään enemmän. Lämpöinen paketti on jatkuvasti syömässä.

2 kommenttia:

  1. Samaa ihmettelen määkin, meillä on vaan kaks lasta ja niilläkin ikäeroo 6 vuotta ja oon silti kävelevä hermoraunio :D :D

    Laita hienot kengät jonnekin koristeeks, niin saat ihastella vielä pitempään!! Tuoli on mielettömän hieno, kyllä kelpaa ommella.

    VastaaPoista
  2. Kengät on kyllä todella kauniit! Harmi että ovat isot.

    VastaaPoista