sunnuntai 22. elokuuta 2010

MökilläOlimme viimeviikon keskiviikkona mökillä yhdenyön. Olen viimeksi ollut siellä sitten juhannuksena. Matka jännitti, vaikka eihän sinne aja kuin parituntia. Eevi-vauva nukkui tyytyväisenä koko matkan. Turhaan siis taas jännittelin. Mökki oli siistissä kunnossa. Meillä on nimittäin ollut vuokralaisia kun ei itse olla hirveesti keretty käydä.
Piristävää lähteä johonkin näistä kotipiireistä. Isännän kanssa saatiin nauttia viilenevästä illasta,kun tenavat nukkui tyytyväisinä parvella. Saatoimpa nauttia ensimmäisen oikean oluen sitten vuoteen. Hyvää se oli, kieltämättä.
Torstaiaamuna tuoksui syksy.Käveltiin ulkona pitkin poikin. Olo oli hillittömän haikea. Ehkä se on tämä että kesä on ohi, taikka hormonit tekevät temppujaan. Mökillä rauhoitun. Mieli on paljon vapaampi kaikesta turhasta. Ihana "Shrekin maja", niin kuin isäntä meidän tupaa kutsuu. Ei tosiaan,meillä ei mökillä hienouksia ole. Vesi kannetaan lammesta,tv:tä ei ole (tai itseasiassa on mutta ei toimi), eikä sitä edes kaipaa. Olen kauhea hamstraaja,mutta mökillä en tarvitse muuta kuin metsän ympärilleni.

1 kommentti:

  1. Kauniita kuvia, ja vauvalla kiva nimi :) Tunnistan tuon haikeuden, kirjoittelinkin siitä Harakanpesässä. Syysiloa! Meillä pikkuinen antaa odottaa itseään vielä.

    VastaaPoista