lauantai 14. elokuuta 2010

Nainen saa olla nainen/ shopping

Vauva-arki rullaa eteenpäin ja pikkuprinsessa on ainakin toistaiseksi antanut maman nukkua suht hyvin. Koska elämä on tällähetkellä hyvinkin kotipainotteista, ja tulee sitä olemaan monen monta kuukautta saa äiti ja etenkin nainen ilahduttaa itseään.
Vaikka en mihinkään kokopäivänä kotoolta poistuisi, on piristävää pukea ylleen jotakin kaunista.

Olen parjannut Hm:n vaatteita, mutta syyskuvaston saavuttua sorruin.
En ehkä voinut vastustaa näitä ihanan mallisia paitoja,parikin tuli tilattua.
Pallopaita pääsi heti synnytyksestä paripäivää käyttöön. Ruskea hame on ollut erittäin kiva, ja yllättävän hyvin peittää liikakiloja. Ei kai saisi puhua syksystä,mutta minä ainakin odotan ilmojen viilenemistä. Uusi takki upeilla puffihihoilla odottaa laatikossa.
Naisellahan on oikeus hemmotella itseään. Lindexiltä lähti mukaan ihastuttava vyötärökorsetti. Hoikka uuma takaisin kiitos! ;) Tähän tyydyn toistaiseksi. Haaveissa olisi ihan kunnon luitettu vyötärökorsetti nyöreillä. Hintaahan sellaisilla on, ja täysin ymmärrettävästä syystä. Aikaa menee, sen ymmärrän ommeltuani luitetun topin mikä varmasti oli helpoimmasta päästä.
Ella M korkeavyötäröiset alushousut tarttuivat mukaan tuon oikeastaan ällöpinkin värin takia, ja tuon vetoketjun. Ja hiuspinnejä ei voi olla liikaa.
Cittarista 15 euron tarjoushintaan lähti nämä Inspiren nahkaiset nilkkurit. Malli on mielestäni vallattoman suloinen, ja voi jos löytäisin tälläiset pitkillä varsilla. Pidemmän aikaa olen haaveillut saapikkaista (aitoa nahkaa), nyöritykset.
Laittakaahan linkkiä, mikäli törmäätte kuvailemaani kenkäpariin.

Olen näperrellyt muutaman rintakorun,joita vielä en ole kuvannut.
Kangaskaupoilla poikkesin eilen. Ukkosen yllättämänä kastuin litimäräksi sulloessani lapsia autoon. Mutta voi sitä iloa kun kankaita tonkimaan pääsin. Ei haitannut edes keskimmäisen karjuminen, lattialla kiemurtelu. Nyt on kankaita kaapit pullollaan ja päätinkin että nyt ommellaan kaikki pois ennen seuraavaa ostosreissua.

1 kommentti:

  1. Hienoo, että joku viittii kotonakin vähän laittautua...itte en nyt ihan verkkareissa (koska en omista yksiäkään :P)oo, mutta tyyliin säkki päällä ja tukka takussa kuiteski :P :D

    VastaaPoista