maanantai 30. elokuuta 2010

Punapää kirpparilla


i

Tukkani on vihdoin saanut niin rakkaan punaisen värin takaisin. Olen yrittänyt välillä viihtyä tummanruskeassa,mikä onkin ehkä lähinnä omaa hiustenväriä, mutta parhaiten viihdyn punaisissa. Äidin luona vietettiin viimeviikolla pari kaunista päivää.
Eksyttiin seurakunnan kirpparille tietämätöminä siellä parhaillaan olevasta tarjouksesta. Muovipussillinen vaatteita ja kenkiä 5 euroa.
Melkein hävetti sen täyteen ahdetun pussin kanssa!
Parit kengätkin löytyi joista toiset aivan käyttämättömät. Alushametta ja toppia,sekä paria muuta paitaa lukuunottamatta vaatteet jotka löytyi täytyy tuunata itselle sopiviksi. Kankaat olivat niin kivat,että oli otettava mukaan. Siis nips naps saumoja auki ja kaventamaan ym. modifiointi sitten aikanaan.
En kai ole ainoa joka kerää itselleen projekteja kaapit täyteen?
Itseasiassa eilen tunsin lievää tuskaa noiden kaikkien vaateröykkiöiden kanssa.
Olen havainnut kyllä parissa muussakin blogissa josjonkinlaista tuskailua tavaroiden,vaatteiden kanssa.Äitiysvaatteet ainakin saavat lähteä kiertoon,enkä enää ajattele,että jos vielä joskus ;)
Kirpulta tosiaan löytyi vaatteiden ja kenkien lisäksi vetoketjuja,joista yksi on jo löytänyt tiensä hamoseen. Muutama kiva nappikin tarttui mukaan, joita en viitsnyt kuvata.

6 kommenttia:

 1. Ihanan punainen pää. :)

  Juuh, kriisiä on täälläkin. Aina välillä sitä tulee luvattua itselle, että "en osta mitään kirpparilta ennekö saan vietyä sinne omat roinat" tai "teen kaikki keskeneräiset työt loppuun ennekö hankin uusia projekteja". Mutta arvaa vaan pitääkö nuo lupaukset ikinä. ;D

  VastaaPoista
 2. Heh, kuulostaa niin tutulta, itselläni vaivaa Sulo Wilen kompleksi, eli kun halvalla saa, pakkohan se on ostaa!

  Tosi kaunis punainen hiuksissasi! Itsellänikin alkaa syksyn värit haluamaan komean väristä kuontaloa.

  VastaaPoista
 3. Wow mikä punapää! Sopii sulle tosi hyvin.

  Täällä kanssa vaatehuone, kellari, autotalli ja komerot väärällään kaikkeen pientä ja isompaa projektin tynkään jotka odottaa inspiraatioo tai jotenkin muuten auvoisempia aikoja...:P

  VastaaPoista
 4. Ihanan punaiset hiukset. Itsella oli aikoinaan punaiseksi varjatyt kutrit, mutta tuntui, etta vari ei millaan pysynyt vaan haaleni pesujen myota liian nopeasti. Olin viemassa kirpparille paljon lapsukaisen vaatteita, mutta tulinkin toisiin aatoksiin ja laitoin ne ullakolle odottamaan...jos vaikka joskus viela :)

  VastaaPoista
 5. Mrs Munster: Sehän se tuppaa punasessa värissä olemaan,tuo haalistuminen. Mutta koska en juuri koskaan ole ihan viimeistellyn näköinen ei haittaa vaikka tukkakin olisi haalistunut! xD

  VastaaPoista
 6. Hienosti sulle punainen tukka sopii! Itekin kokeilin blondia ja harmaahiirulaisena oloa. Totesin en punainen tukka sopii paremmin mun persoonaan.
  Kiitos kun oot mun blogia käynyt kommentoimassa. Hiljakseen sitä kerkiän päivittelemään vaikka monta hankintaa on kuvattunakin...Tänään laitoin uuden postauksen.
  Et arvaakaan kuin monta aloitettua ja aloittamatonta projektia mulla on....

  VastaaPoista