sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Viikonlopun hetkiä ja kirpputorilöytöjä

Kirppareilla käynti on sattuneesta syystä vähentynyt. Mutta sen kerran kun pääsee niin aina tuntuu löytyvän jotakin kivaa.
60-luvun laukku lähti viidellä eurolla.
Sisus mustaa paksua samettia.

Puna-oranssisävyinen leobardikangas maksoi 2 euroa, ja siitä voisi ommella vaikka parit sohvatyynyn päälliset, tai tytöille mekot.

Kulunut viikonloppu on ollut niitä ihania viikonloppuja joiden ei toivoisi päättyvän.
Hetkiä rakkaiden ihmisten kanssa. Kulinaristisia nautintoja Cafe Gabriolessa, passion-juustokakkua & mustaa luomuteetä. Hetkiä sohvalla miekkosen +lasten, hauskan lastenelokuvan parissa.
Hyvää mieltä, helliä hetkiä.. sateen raikastamaa ilmaa. Anopin puusauna ja ihana hiukset pehmeiksi jättävä tyrnishampoo ja tyrnihoitoaine.

Keskiviikkona käsivarsi saa uutta väriä, vihdoin :))

2 kommenttia:

  1. Pirtsakka leopardikangas oiskin aika hauska mekkoina, olis NIIN erilaiset lastenvaatteet.

    Saitpa nopeeta sen tatska-ajan! Mulla oli nyt lomalla Pojan valikoimista perhonen rintapielessä :D :D Aloin kyllä miettiin, että ois ihan jees paikka oikeellekin. Sais töihin piiloon ja sit kun ei ois iha tississä, niin ei sen alemmas enää valahtas iän lisääntyessä(ainakaan kovin paljoo) :D :D

    VastaaPoista
  2. Perhosia, niitäpä on tulossa tännekin ;D Min en oo juuri miettinyt saanko peitettyä tatuointeja,toivottavasti ei nyt hirmunen este ole tulevaisuudessa työelämässä. Ei ainakaan nykyisessä työpaikassani,onneksi :)

    VastaaPoista