keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Hakkaraista coctail-lasissaLauantaina vietin täydellisen hetken juoden Herra Hakkaraista coktaillasista. Ilmeisesti kaikki maistuu paremmalta hienosta lasista nautittuna. Pöydästä löytyi paria maukasta juustoa, ja miehen sisko oli leiponut ihan minua varten joulutorttuja,ja varannut kuskin reissua varten alkoholitonta kuovuviiniä.
Vietin siis lauantai-illan/yön kuskina, mutta ainakin siihen asti nautin kunnes piti äijäkööriä hakea nyrkkeilymatsista.
Kävimme katsastamassa SexHibitionin. Tulihan koettu,en vaan tiedä oliko 20 euron arvoista ottaen huomioon "peräkammarin pojat", jotka ottavat oikeudekseen tulla julkeasti kourimaan.
Minusta ei edes tuollaiseen tapahtumaan voi hyväksyttävästi kyseinen käytös kuulua.
Onneksi olin sonnustautunut tiukkaan kynähameeseen, joten pahimmalta vältyttiin.
Olivia Rougen satiininen korsettivyö pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön.
Kuva tosin ei oikein anna oikeutta vyölle.
Tytöillä on aina hauskempaa, ja yö todellakin lässähti vasta kotiinpaluu matkalla.
En juuri koskaan ole kuskina, ja nyt jälleen muistan miksi.
Sunnuntaiaamu koitti, ja kyllä saattoi hieman väsyttää kolmentunnin yöunien jälkeen.
Tuo meidän pienimmäinen on vaan niin valloittava,että väsyneen kuskinkin huulille nousee hymy. Hän on alkanut jutella ja naureskella aivan koko ajan. Ei ole kauniimpaa ääntä kuin pienen vauvan nauru.

Ompelukoneen ääreen en yksinkertaisesti ole kerennyt,enkä jaksanut. Kaapissa on parinkin mekon kankaat leikattuna. Vaan tämä valloittava pikku-Eevi herää päiväuniltaan/yöuniltaan aina silloin kuin pääsen aloittamaan. Laittakaa peukut pystyyn, notta tänään hän nukkuisi kiltisti 2½ tunnin päikkärit, ja mamma pääsisi surruttelemaan. Tulossa oikea pimeänajan piristysmekko! :)

Enää 8 päivää, jouluun! Kyllä vaan,meidän joululahja "avataan" silloin.
On alkanut jo hieman jännittää kuinka matkustaminen 3 tyttölapsen kanssa onnistuu.
Perhosia vatsassa niin hyvässä kuin pahassa.

3 kommenttia:

 1. Oh, mikä hotmama. :)

  Mutta kouriminen ilman lupaa ja toisen tahtomatta on iljettävää, alentavaa ja laitonta. Mielestäni tuollaisessa tilanteessa on täysin oikeutettua tirvasta turpaan. Inhoan tuollaisia miehiä.

  VastaaPoista
 2. Pitäsköhän joskus kokeilla cocktaillasia, mää vaan aina ryystän mukista kahvia tai kaakaoo...:P
  Upee iltamalookki sulla ollu!:)

  VastaaPoista
 3. Heippa, tänään tuli paketti postissa, kiitos kovasti! Ja miten sä satuitkin tietämään että mä rrrrakastan mustaherukkahyytelöä. :D

  VastaaPoista