sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Triumph
Huutonetistä 7,50 eurolla Triumphin luitettu korsetti. Tykkään ihan hurjasti korsetin kuvioinnista.
Tämäkin löytyi ihan käyttämättömänä,laput kiinni ja kaikki.
Olo on varsi ryhdikäs kun sonnustautuu korsettiin. Minun tapauksessani saisinkin pitää sellaista jokapäivä.

Maanantaiaamu alkaa uuteen tuoksuun tutustumalla.
Olen tutustunut Oriflamen kosmetiikkaan n. vuosi sitten.
Kas kun kukaan ei ole tajunnut aiemmin kaupata niitä minulle.
Hyväksi olen todennut monta tuotetta,vaikka esim. kasvojenhoitohyllystäni ei löydykään sen enempää tuotteita kuin päivävoide, silmämeikinpoistolaput ja kasvovesi. Tarvitseeko nainen jotain enemmän? Kyllä varmaan,mutta tähänasti on pärjätty noilla. Lukuunottamatta ehkä kaksi-kolme kertaa vuodessa tapahtuvaa kasvojenkuorintaa.

Uutukaistuoksuna Volare Parfum de Toilette.
Vie kyllä ajatukset kesään, syreeniä,orvokkia ja kurjenmiekkaa.

Tiia on ihanaisilla tuoksupostauksillaan saanut minutkin innostumaan tuoksujen maailmasta, ja nyt koenkin tarvisevani yhtä ja toista hajuvettä. Eikös se vähän niin ole,että tuoksukin valitaan päivänohjelman ja mielialan mukaan.
Hömppää, mutta elämää sulostuttavaa hömppää.
Kyllä tälläinen arjen "tuoksuva luksus " herättää positiivisuutta, vaikka muutoin elettäisikin stressaavia aikoja.

Aurinkoista alkavaa viikkoa, ja toivotaan että pakkanenkin pikkuhiljaa laskisi ja aurinko alkaisi sulattaa noita valkeita kasoja!

8 kommenttia:

 1. Ihana korsetti, ja vielä tohon hintaan! Hajuvesi on minunkin erikois-ylellisyystuote, erityisesti nykyään kun olen muuten karsinut niin paljon mun kasvojenhoitohyllystäni tavoitellessani vähän luonnollisempaa otetta kosmetiikkakäyttööni. Mutta hajuvedet saa jäädä, vaikka niissä onkin vaikka mitä, se on nimenomaan elämää sulostuttavaa hömppää :)

  VastaaPoista
 2. Hieno korsetti... minä luin pikkukuvasta otsikon ja ajattelin heti moottoripyörää, kun on saman merkkisiä....Kaikkea se kevät teettää...;D

  VastaaPoista
 3. mimmi: hiih :-D mullakin joka kevät hirmunen moottoripyörä kuume! Toivottavasti nyt kesällä pääsis vähän huristelemaankin,tosin omaa ei ole mutta lähipiirissä löytyy, jahka mulle lainataan ;) siitä tietää et kevät on alkanut kun mieli on täynnä prätkäunelmia :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä hieno korsetti! Itsellekkin tekis hyvää pitää tuommoista, mulla kun ryhti on mahdollisimman huonoimmasta päästä. Koulupäivän pääteeks on aina yläselkä niin kipeä että meinaa itku tulla. ://

  VastaaPoista
 5. Uuu mama!! Mistään ei kyllä näe, että tuossa kropassa olisi ollut masuasukkeja suunnilleen ikinä saati niin hetki sitten -- niin timmissä kunnossa olet!! :)

  VastaaPoista
 6. Elä Tiia muuta sano! Ja oo kade ku noin edukkasti löysit korsetin. Mun pitäs hommata hääpuvu alle kans uus..mutta olen ajatellu tettää sen ja muuttaa myöhemmin esiintymisasuks.

  VastaaPoista
 7. Tiia & Thera:
  Kiitos *punastus*. Vaikka ei tässä nyt ihan parhaassa kunnossa ollakaan, mutta kai kolmen lapsen synnyttäneenä jotain saa vähän ollakin ;)

  Thera: Tuohan on ihan loistava ajatus, tehdä hääkorsetista esiintymisasu!

  VastaaPoista