tiistai 19. heinäkuuta 2011

Aamulla


l

Tänään menen vasta kahdeksaan töihin. Sisäinen kello herätti tietenkin klo 5 aamulla.
Pikkutiput vein hoitoon puoliseitsemäksi. Olen siis saanut viettää hetken kotona ihan yksin.
Tälläisiin aamuihin voisi kyllä tottua, hetki aikaa istua pihalla, juoda teetä ja latautua työpäivään kaikessa hiljaisuudessa. Joku voisi sanoa,että miksi et vie lapsia myöhemmin hoitoon. Mutta itse olen sitä mieltä että vanhemmillakin on oikeus ottaa hieman vapaata, edes tunti, puolitoista jos siihen tarjoutuu tilaisuus. Keräsin muutaman mansikan omasta pikkupenkistä. Muutamat olivat kyllä jo kerenneet homehtua,höh.
Ostin taannoin huutonetistä vanhasta kankaasta 50-luvun kaavoilla tehdyn mekon.
Hinta ei päätä huimannut, 20 euroa. Eihän sillä kuitata edes työtunteja. Alla on tyllihame, joka tänäaamuna ei tunnu edes kuumalta,tämä mekko kun selvästi vaatii muhkeutta alleen.
Olen varsinainen vilukissa, kun lämpötila tippuu alle kahdenkymmenen saan laittaa melkein villasukat jalkaan. Päivästä tosin tulee varmasti lämmin ja hikinen, mutta onhan ihana edes hetki nauttia ennen töidenalkua nätistä mekosta, ennen kuin vaihtaa duunikamppeiseen joista on kauneus kaukana. Hellehattu löytyi Porvoolaisesta vintage-putiikista.
Se oli miltei pakko napata mukaan.
Eilen kolahti postilaatikkoon Hm:n syyskuvasto. Voi ei, miksi Suomen kesä on niin lyhyt.
Ahdistaa ajatus sen loppumisesta. Toivotaan kuitenkin että lämpöä riittäisi ainakin elokuun loppuun.
Keskiviikko, ja työviikko kohta puolessa. Viikonloppuna onkin taas tekemistä enemmän kuin ehtii. Sitä odotellessa...

2 kommenttia:

  1. Mekko on muuten mun tekemä! Lähti siks halvalla kun ketään ei se tuntunut kiinnostavan! Hienoa että pääsi oikeaan kotiin! T: Pink Sepe

    VastaaPoista