lauantai 17. syyskuuta 2011

Juttuja

Kuvasatoa Loviisan Wanhat Talot tapahtumasta,veneilykuvia sekä illantummetessa Engine Festistä.
Tänävuonna emme ostaneet rannekkeita päästäksemme taloihin sisään, vaan kiersimme vain pihakirppareita. Nämä värikkäät astiat olisi olleet mahottoman hauskoja mökille, mutta jäivät kuitenkin odottamaan parempaa ostajaa.

Aika veikeä kippari,vai ?


Paikallisia käsityöläisiä oli paljon myymässä tuotteitaan.

Tälläinenkin vintagepaketti tuli vastaan.

Poljettavissa ompelukoneissa on taikaa.
Meillä on kotona samanmoinen,mutta se ei ole vielä 5 vuoden aikana oikein löytänyt paikkaansa.
Tämä kaunis tuolipari olisi lähtenyt satasella. Missä se kartano jonka voisin ihanuuksilla täyttää?

Ruosteisen romanttisia mopoajeluita..


Mustang rakkautta Porvoon Engine Festissä.

Porvoon Vanhakaupunki veneestä kuvattuna,niin rakkaita maisemia.Maisemaa veneillessä...

Isäukon ja avokin kanssa. Jossain vikaa kun työhousut ovat vapaallakin päällä! :D

Syksyiset tervehdykset!
Mieletöntä kuinka kesä meni varmasti nopeiten tähänastisessa elämässä.
Mulla olisi niin paljon kaikkea ihanaa, uutta sekä vanhaa jaettavaa tänne.
Olen ollut laiska valokuvaamaan valmistuneita käsityöprojekteja, kirpputorilöytöjä ym.
Elämä on niin mahdottoman hektistä.
Illat ovat jo pimeitä, ja syksyn tietää tulleen kun jokailta on poltettava kynttilöitä. Aamuisin on saatava vihreääteetä hunajalla makeutettuna. Hunajaahan en juuri koskaan teehen laita, paitsi syksyisin.
Aloitin Kansalaisopistossa itämaisen vatsatanssin kurssin neljänvuoden tauon jälkeen. Olen ihan innoissani. Esikoistytär käy baletissa maanantaisin, oma tanssitunti on tiistaisin.
Mukavaa kun arkipäivinä on jotain harrasteita,ei tunnu arki niin mahdottoman harmaalta ja uuvuttavalta.
Voisin kirjottaa tähän valituksen naisenosasta, kohtalosta ja siihen tyytymisestä.
Mutta jääköön sikseen. Jokainen äiti, tai ainakin joka kolmas on ehkä jossakin vaiheessa tilanteessa kun tuntuu että kaikki on hänen harteillaan. Tuntee itsensä niin pieneksi ja voimattomaksi.Aika aikaansa kutakin.
Jokatapauksessa iloitsen pienistä arjeniloista ja etenkin tämänpäiväisistä löydöistä, mm. vintagelaukuista, mustista kiiltonahkakoroista.
Saisinkohan huomenna aikaa ja inspiraatiota parisentuntia kuvatakseni, ja päivittääkseni kunnolla tätä "blogin pahusta" ;)

Mitä teille kuuluu? Vinkkejä otetaan vastaan, millä saada vuorokauteen "lisää tunteja".

4 kommenttia:

 1. Olipas mukava kuvapläjäys ja kiva oli lukee kuulumisia :)

  Mulle kanssa kelpaa vinkit, miten saada vuorokauteen lisätunteja :P Viikot menee juosten. Pojan harrastukset tuntuu kyllä tällä hetkellä olevan ittelle pelkkä rasite, kaks iltaa viikossa pelkkää autolla suhausta, kotiin vaan iltapalalle ja maate.Ei ittellä minkäänlaista kaipausta mihkään omaan kodin ulkopuoliseen harrastukseen. Mutta täähän ei oo ikuista, näillä mennään nyt, aikansa kutakin. Ihanaa kun on syksy ja se tietää sitä, että kohta on Joulu.Jee! Sekin taitaa tänä vuonna tulla entistä nopeemmin ja vähemmillä "hössötyksillä" kun ennen, mutta ei haittaa, sieltä se tulee joka tapauksessa :)

  Toivottavasti ehdit jossain vaiheessa kuvata ja päivitellä!!

  Aurinkoisia syyspäiviä!

  VastaaPoista
 2. Minä taas kaipaan vielä kesän helteitä. Itse en ehtinyt tästä kesästä pahemmin nauttimaan kun olin töissä koko ajan ja kaikennäköistä stressiä ollut koko ajan ettei oikein kerinnyt iloitsemaan juuri mistään. Kerran olen vanhassa Porvoossa käynyt ja ihana paikka on niinkuin myös vanha Raumakin. Jos joskus saan lottovoiton niin jompaan kumpaan näistä kaupungeista muutan ja nimenomaan tuohon vanhaan osaan ja johonkin niistä vanhoista taloista. Käypä kurkkimassa minun blogia jos jossain vaiheessa ehdit. Olen jokusen päivityksen kesän aikana ehtinyt tekemään.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuvakavaldi, saa ihan pikkuisen kaipaamaan kesää ja katukirppareita. :) Tämä syksy on kuitenkin itselle mieluisempaa aikaa, ne tunnit tuntuvat lisääntyvän kun lamaannuttavan kuumat päivät jäävät pois.
  Ihanaa, kun olet löytänyt takaisin vanhan harrastuksen pariin, voi kunpa itsekin löytäisin tuollaisen henkireiän arkeen. :)

  VastaaPoista
 4. Sanna-Mari: Minä taas inhoan talvea,enkä oikein odota jouluakaan. Tai siinä mielessä kyllä että tarkotus olis olla jouluna etelänlämmössä ;)

  Polgara: Samma här. Kesä tiivisti töissä, ja paljon stressiä. Mutta on tähän kesään onneksi paljon kaikkea ihanaa ja iloittavaakin! Kävin sun blogissa kurkkailemassa,ihania kuvia!! Toki täytyy vielä käydä jättämässä kommentit <3

  Sonja: Toivottavasti löydät kivan harrastuksen. Mulla on niin monta mitä haluaisin harrastaa,mutta kun en pääse kun kerran viikossa :/

  VastaaPoista