tiistai 7. helmikuuta 2012

Olen hengissä


En saata uskoa ajankulua katsoessani viime blogimerkinnän päivämäärää!
Jokatapauksessa täällä ollaan. Voisi sanoa että uusi vuosi, uusi elämä.
Vietimme vuodenvaihteesta helmikuulle saakka perhelomaa Portugalissa.
Aivan mielettömän upea reissu ja tuntuu hiukan vaikealta olla nyt täällä pimeässä Suomessa. Kaikenkukkuraksi työnantaja lomautti minut heti reissusta palattuani.
Onneksi kuulun ammattiliittoon,joten sinällään hätä ei ole tämän näköinen.
Jotain mitä nyt voin jo hieman kiljahdella! Olen ollut täysin savuttoman 11päivää.
Viimeisenä lomapäivänä tein päätöksen,että nyt alkaa niin sisäinen kuin ulkoinen terveempi elämä. Keräsin lomalla painoa kuukauden aikana 4kiloa, mutta voi sanoa että se oli sen arvoista.
Ruokailutottumuksiinkin yritän tehdä selvän muutoksen. Karppaus on nyt kovin pinnalla, ja itse olen päätynyt ns. hyvä karppaajan ruokavalion olevan paras vaihtoehto. Tottakai kerranviikkoon pidän herkkupäivän, jolloin en mieti syömisiäni. Ja tämä dieetti kestää näin alkuun kuukaudenpäivät. Haluan pudottaa lomalla kertyneet ylimääräiset, ja aktiivisella liikunnalla saada myös kiinteyttä. Olo on viikon jälkeen jo paljon parempi fyysisesti kuin pitkään aikaan.

Tässä kuva joulukuun Ofelia marketista.
Nyt kun olen lomautettuna,ehkäpä intoudun myös blogin pidon suhteen.

5 kommenttia:

 1. Mukava lukee pitkästä aikaa kuulumisia.
  Tervetuloo takas :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että oot palannut! Ja en tajua tota lomautusjuttua, luulis kaiken järjen mukaan, että kun työntekijä palaa, halutaan sen tekevän töitä rankasti, mutta eiii.. xDD

  VastaaPoista
 3. No heipähei ja mukavaa että ollut mukava loma! =) Kovasti kaipaillut sinun kauniita postauksia ja mukavia juttuja.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! :)) Yritän löytää innostusta bloggailuun. Tai oikeastaan aikaa, ja sitähän nyt on kun lomautettuna olen.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihaneja kuvia olit laittanut Portugalista, obrigada! :) Ja onpas kiva kun olet palannut takaisin blogailemaan, aina välillä olen täällä piipahdellut sinua katsomassa, ja jo melkein huolestunut että missä teidän poppoo on :) Sinulla kun on aina niin ihania vintage ostoksia, niistä on niin kiva nähdä kauniita kuvia.

  VastaaPoista