perjantai 31. toukokuuta 2013

Tatuointiko taidetta? Voi kyllä!

Vuoden sisällä on ihoni mukavasti täyttynyt lisää. Olen "siskoni" kanssa miettinyt jo useamman vuoden yhteistä kuvaa, joka kertoisi kaiken olennaisen elämän läpi kestävästä ystävyydestä. En ole kovin tarkka siitä onko tatuointi aivan uniikki, mutta koska valmista kuvaa ei mistään tuntunut löytyvän oli tämä pakko suunnitella aivan itse. Kuvassa tulisi olla jossain määrin kummankin kuvat, ja ensin ajattelimme Betty Poop tyylisiä hahmoja isoine päineen. Eräänä yhteisenä iltana sain ajatuksen burleski, ja siitä se sitten lähti. Siskoni teki suurimman työn ja selasi nettiä yökaudet läpeensä. Dita Von Teese kylpee shampanjassa, voisiko shampanjalasi olla osana kuvaa, ja meidän molemmat istumassa siellä. Sitten piti löytää arkistoista sopivat naamakuvat. Tehtävä sekään ei ollut kovin helppo. Kun alkaa etsimään kuvaa itsestään jonka haluaisi ikuisesti koristavan ihoaan, tuntuu jokaisessa kuvassa olevan jokin häiritsevä seikka. Yksi asia oli selvää. Vartalot näyttäisivät siltä miltä näytimme "parhaina" vuosina. Ei siis imetyksen kuluttamia riippareita! :D Vaatteiden värit,vastaväreinä vihreää ja punaista. Viimeisinä päivinä vielä viimeinen ahaa elämys, lippunauha "A Toast To FRIENDSHIP". Siinä kaikki. Mestaritatuoitsijamme Kari Vapola teki haaveistamme totta ja yhdisti kaikki kuvat hienoksi kokonaisuudeksi. Ja vaikka kasvot ovat melko pienet, meidät tunteva kyllä tunnistaa kumpaisenkin.



Viimeinen kuva on tuo alaselässä koreileva lintu. Huomatkaa,lintu on häkin ulkopuolella,ei enää sisällä. Tämän voi kukin tulkita miten haluaa. Teki kovin kipeää, mutta ei niin kipeää kuin joskus kipuilu omassa elmässä. 

3 kommenttia:

  1. Todella hieno.... minäki menossa uutta väriä ottamaan heinäkuussa.... en malta oottaa :-D :-D

    VastaaPoista
  2. Tarinat tatuointien takana ovat usein se tärkein yksityiskohta, tarinan jälkeen kuvakin näyttää erilaiselta tai sitä osaa katsoa täysin eri näkökulmasta.

    VastaaPoista
  3. Tätä mä en olekkaan vielä nähnyt livenä :)

    VastaaPoista