lauantai 6. marraskuuta 2010

Lauantai-illan huumaa






Lauantai-illan hiljaisuus. Vietän iltaa Lulu tytön kanssa (rotikka neitimme),Hiljaisuus,lukuunottamatta koiran kuorsausta. Takka tulille, helmeilevä päärynäsiideri käteen ja aikaa nauttia uutukaisen tuoksuisista lehdistä Kodin Kuvalehti,Glorian Antiikki, Suuri Käsityö,Moda ja Perhe-lehti). Ja blogit täynnä ihania ideoita.
Minulla on ensiviikonloppuna synttärit, ja en osaa päättää minkä näistä ihastuttavissa Vivien Hollowayn mekoista lahjaksi haluaisin.
Pikkujouluja ajatellen voisi punainen olla väri, ja onhan tummapunainen lempivärejäni.

Kävin tälläviikolla Sokoksella nuuhkimassa hajuvesiä,siinä toivossa että synttärilahjana saisin myös jonkin suloisista tuoksuista. Tässä yksi suosikeistani.
Pikkuveli rakas,muistathan mitä toivoin ;)

Ihanaa lauantai iltaa!

Ja huomenna voisi olla leppoisa käsityö sunnuntai. Päätin aiemmin että meidän kotiin ei tänävuonna joulutunnelmaa tule,mutta nyt olen tullut hieman toisiin aatoksiin.
Olisihan se ihan mukavaa sotkea kädet liimalla, arkarrella ym...ja ne joulukyntteliköt,kyllä niitä pari kuukautta vuodesta ihan mielellään katselee.

7 kommenttia:

  1. Miun ykkönen on tuo kynämekko. Ite oon kuolannu vivienillä punaista "polka dot" sydänmekkoa. Kaverilla on semmoinen koossa 10 muttei taida mulle mahtua. Saas nähä koska mun tyttö oikein nukahtaa, oltiin kyläilemässä ja iltahommat meni vähän myöhempään...

    VastaaPoista
  2. Meillä on likat nukkunut seitsemästä saakka :D

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa ihanalta lauantai-illalta. Tuo kynamekko on kylla tyylikas. Itsella oli tuo alimmainen mekko kun menin naimisiin (mustana versiona) ja se kylla on myos loistavasti istuva leninki. Suosittelen!

    VastaaPoista
  4. Sain ko. haisuvettä viime viikolla. Tykkään kovasti!
    Ihana toi keskimmäinen mekko. Harmittaa kun oon tämmönen lyhytjalkanen tynnyri, että tommoset mekot näyttää mun päällä naurettavilta...eiku laihdutuskuurille ja jalkojenpidennysvenytykseen...:P :D :D
    Mukavaa lauantai-iltaa! :)

    VastaaPoista
  5. Oi mistä ihanuuksista tuleva sankaritar haaveileekaan :)) Tuota tuoksua täytyykin käydä nuuskuttamassa. Itse olen vähän huono tuoksujen kanssa, tai kun löydän jonkun, niin en helposti sitä uskalla vaihtaa. Käytin monta vuotta, 16vuotiaasta asti Lancomen Tresoria. Ja vaikka se olikin ihana tuoksu, niin jotenkin en tuntenut sitä omakseni. Sitten löysin vahingossa Nina Riccin Nina tuoksun. Sen ihastuttava punainen omena-pullo oli niiiiiin suloinen, että halusin sen ihastuttamaan punaista kylpyhuonettani :))) Ja kuinkaollakaan, tuoksu olikin aivan ihana ihollani! Tykkään siitä kovin paljon, ja mitä ilmeisemmin se sopii minulle, koska tutut ja tuntemattomatkin sitä tulevat nuuhkuttelemaan ohi kulkiessani :)

    Kääk, taas mä rönsyilen :D Mutta noista ihanista mekoista piti vielä sanomani että itse tykkään tuosta keskimmäisestä värinä eniten, ja ehkä mallinakin, mutta uskon tuon ensimmäisenkin olevan todella upea sinun päälläsi. Se näyttää ihan sinulta :)

    VastaaPoista
  6. Mie taas diggailen suuresti tuota alinta mekkoa. Rehellinen klassinen punainen ei ole normaalisti minun värini, mutta tuon ihanuuden pukisin päälleni ilolla! :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteista! Valinnanvaikeus tuntuu kasvavan entisestään! ;) Taidan antaa lahjanantajan valita noista, ja yllättyä mikä tulee.

    Haltiakummi: Mullakin oli pitkään yksi ainoa tuoksu,mutta ystäväni innostamana haluan nyt valita tuoksun mielialan mukaan. Hieman kuin vaatetuksen.

    Sanna-Mari: Höps, en usko että niin kovin naurettavalta voisi päälläsi näyttää! :D Ja et sää mikään tynnyri ole,ainakaan kuvien perusteella!

    VastaaPoista