keskiviikko 17. helmikuuta 2010

hiusunelmia...
Kuvitella, kolmepäivää on mennyt sisätiloissa tuosta vaan eikä edes tunnu että seinät kaatuisivat päälle ;) Tänään posti ilahdutti minua suloisella vaaleanpunaisella paketilla.
Ihania Olivia Rougen hiuskukkia ja kirsikka-rusetti pinni!

Kylläpä voi arkea ihanasti piristää pienet turhamaiset kauniit jutut!

Kuinka aloinkaan haaveilla tähän tasapaksuun suoraan tukkaani ilmavia isoja kiharoita
En ole koskaan laittanut permanenttia, ja pohdin kuinkahan hiukset siitä kärsisivät.
Imetyksen lopetettua muutenkin tuntui hiukset putoavan päästä.

Huomenna laitan hiukseni kauniisti ja sommittelen hiuskukan päähäni. Ihan vain omaksi iloksi, vaikka aionkin viettää päivän vain lasten kanssa kotona.

Babydoll hellemekkoni on valmis. Erittäin joustavasta trikoosta, ja väljyyttä löytyy notta "jalkapallo " sopii sisällä kasvamaan. Kuva on mitä on, vieläkään ei ole uutta kameraa saapunut.

Pikkuveljeni 17v (ei kiinnosta kuvata), toimi siis kuvaajana ! :D

4 kommenttia:

 1. Kummankohan kanssa lie vaikeempi tehä yhteistyötä 17 vee-ei kiinnosta vai kesällä 7 vee-liiankin innoissaan :D :D
  Hiusjutut on kyllä kauniita, harmillisesti itte en osaa käyttää, saati laittaa mitään vaikka tukkaa olis (sen mitä siis imetyksen jäljiltä on :P).
  Kiva toi mekko, mistä löysit kaavan?
  Niin ja ihana puulattia teillä!

  VastaaPoista
 2. Tuo kirsikka hiusharpake on aivan herkullisen upea! Itse olen nyt mammalomalla yritannyt alkaa hiuksia ihan laittamalla laittamaan. Itse en pystynyt imettamaan, niin hiukset on pysyneet paassa :)

  VastaaPoista
 3. Kaavat mekkoon löytyy Vivician viivakoodilta. Lähettävät s-postiin, ja siitä sitten vaan tulostetaan.Ei tarvitse jäljennellä,kätevää :) Itsekin ihastuin eritoten tuohon kirsikkahärpäkkeeseen. Välillä kiva yrittää laittaa tukkaa,kun suurimmaksi ajaksi olen niin rempallaan :D Ja kiitos,meillä koko talossa puulattia.Tykkään kyllä itsekin! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti tosta Viivakoodi vinkistä! Ihan uus juttu mulle. Tulee luultavasti hyödynnettyä jos sinne ilmaantuu jotain sopivaa. Oon sekoillu nyt noitten lehtien kaavojen kanssa, enkä tajua niistä mtn :P :D

  VastaaPoista