perjantai 26. helmikuuta 2010

Uusia kankaita ja halua toteuttaa.
Talo on todella hiljainen tänäaamuna. Miesväki nukkuu vielä, ja pienimmästäkään ei lähde niin tuttuja 100 desipelin kiljahduksia. Rakastan tälläisiä aamuja, kun saan juoda teen rauhassa,istahtaa koneella lukemassa blogeja ym. fb-päivitykset. Olen jäänyt China Green teehen koukkuun, ja päivä ei yksinkertaisesti voi lähteä käyntiin ilman sitä. Vaikka ilma on lämmennyt,en luovu Ainoistani. Kevät tulee, kuulemma. Mutta tuolla lumimäärällä valkoisia kekoja löytyy vielä kesäkuussakin :D Täältä löytyykin Eukonkangas kivasti Hop Lopin vierestä, että mies ja lapset leikkimään ja itse kangaskauppaan, vai miten se meni?!? Eilen tosiaan löysin muutamaa kangasta monta metriä 22 euroon. Siniseen ruutukankaaseen, jossa kukkia ihastuin kovasti!
Siitä haluaisin ommella henkselimekon, tai jotain muuta kivaa. Alareunaan voisi laittaa mustaa/taikka sinistä pitsinauhaa. Retrokankaasta voisi ommella olkkariin tyynynpäällisiä..ehkä.
Ja tuo turkoosi kukkakangas, verhot,hame, mitä vaan.
Tänään nukun pitkät päiväunet, ja illalla otan itseäni niskasta kiinni ja alan toteuttaa jotain.
Viimeisen kuvan sailor jerrytopin huusin huutiksesta 8euroon. Kuosi oli niin kiva, että saattoi pulittaa tuon summan. Ja ainakin toistaiseksi toppi pysyy päällä,eikä nouse mahan päälle. Huomenna poksuu tasan rv18.

2 kommenttia:

  1. Vihreetä teetä voiskin pitkästä aikaa maistella. Ollaan koko talvi juotu (iltasin) rooboisteetä (suosittelen, ei kofeiinia), valkonen tee oli suorastaan kitkerää sen jälkeen kun viime viikolla maisteltiin pitkästä aikaa.
    Kivoja kankaita. Kävin eilen Eurokankaassa ja pitkän kitkuamisen jälkeen sain pari palaa ostettua. Olin vähä pettyny.
    Ompeluintoa!

    VastaaPoista
  2. Hieno toppi ja henkselimekko kuulostaa aika unelmalta!

    VastaaPoista