lauantai 24. huhtikuuta 2010

Hametuunaus ja herkutteluja..

Tarvitsin ehdottomasti farkkuisen äitiyshameen kesäksi.
Yksi armeijanvihreä hame minulla jo olikin,mutta en oikein pidä sen mallista.
Niimpä kaivoin kaapista yhden neljästä farkkuhamosestani,ja päätin uhrata sen tähän.
Siinä vierähti kivasti perjantai-ilta. Ilta-aika tuntuukin olevan aika hyvää ompelu ja suunnitteluaikaa, ellei innostu liikaa ja menee myöhäseksi.
Nips naps,vyötärö osa pois. Trikoosta leikellen etuosa reilusti pyöreäksi,takaosa jää tietenkin aavistuksen suoremmaksi ja lyhyemmäksi.
Ratkoin edestä ja takaa farkkukolmiot pois, ja laitoin tilalle pienet "kirsikkapiristeet". Taakse söpöstykseksi vielä satiininen rusetti.
Hame on hirmuisen mukava päällä niin kuin muistinkin, ja varmasti minun kesäni yksi "hittivaatteista". Kuvat otettu tänäaamuna,ja luukki on aamuinen Ainotossuineen kaikkineen :D Kylläpä tosiaan huomaa kuinka ylävartalopainotteiseksi olen muuttunut.

Lauantai-illan herkkuina Amarillossa Whiskey Chicken, ja jälkiruuaksi juustokakku mansikkakastikkeella. Ihanaa ja suussasulavaa.

4 kommenttia:

 1. Nykyään löytyy kivoja odotus vaatteita. Tässä vasta törmäsin kirpparilla farkkuihinn joita olisin voinut vaikka nyt mieluusti käyttää,mutta en jaksanut lähteä operaatioon jossa muuttaisi housut ei odotus vaatteeksi. Tuntuu ettei juuri löytöjä tullut silloin kun viimeksi itse odotin. Ajat muuttuvat,hyvä niin. Ihanaa odotusaikaa,kevät varmasti mukavampaa aikaa kun ei tarvitse toppaista päälle mahduttaa. :) (otathan yhteyttä pitsirannejutuista, kun kerkiät meiliini. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta tulokkaasta! Tosi nättejä asuja täällä. Käy kateeksi ihmisiä, jotka viitsivät ja osaavat ommella.

  VastaaPoista
 3. Pikku Perhonen: Täytyypi käydä s-postissa,se on taas jäänyt vähän pölyttymään. Päästään etiäpäin ranneke asiassa :)

  Helena: Kiitos vierailusta kehuista! Ilahduttavaa saada noin mukavaa kommenttia.
  Täytyypi tulla vastavierailulle blogiisi! =)

  VastaaPoista
 4. Kiva keksintö noi kirsikkapiristeet, teki heti hameesta persoonallisen!

  VastaaPoista