torstai 20. tammikuuta 2011

Löytöjen torstai.


Ystäväni kutsui meidät katsomaan uutta kotia Hyvinkäälle.
Jälleen vaivaava lenssu on meinannut taas kaataa sängynpohjalle.
Aamulla kuitenkin keitin teevettä viheltävällä Opan-pannulla (kirpputorilta),ja päätin heikosta olosta huolimatta suunnata pikkulikkojen kera Hyvinkäälle.Kissanpäivät-tee on jotain taivaallisen maistuvaa.
"Kampasin naamani" ja vedin päälle ihanan pehmeän ja mukavan mekon jonka ompelin kesällä kirpparilta löytyneestä kankaanpalasta. Napsautin korviin Huutonetistä 4-eurolla huudetut strassikorvakorut.

Hyvinkäällä juotiin ystävän kanssa vielä muutamat kupit teetä ennen kirpulle menoa.
Haka-kirpputorille löydettiin muittamutkitta,vaikka kumpikaan ei vielä Hyvinkäätä kovin hyvin tunne. Meinasin tuskastua,kun mitään kivaa ei tullut vastaan.
Mutta eipä ollutkaan turha reissu. Nyt minulla on aito leobardi turkishattu.Eipä ole missään aiemmin vastaavaa vastaan tullut. Hintaa hatulla oli 15e ja mietinkin kaksikertaa raaskinko ostaa. Jos en olisi ostanut harmittelisin sitä varmaan vielä vuosienkin päästä.
Käytönjälkeä näkyy vuorissa, muuten ihan priima. Mahtaako olla kuinka vanha, sitä en osaa sanoa. Uutena en olisi tätä kuitenkaan ostanut.
Samalla reissulla löytyi vielä pitkään haaveilemani lasinen sitruspuristin. Siitä kuvaa myöhemmin.

Ihanaista tulevaa viikonloppua! Meillä herkutellaan miehen synttärien merkeissä! :)

3 kommenttia:

  1. Uiui, Kissanpäivät teetä on ehkä aivan pakko lähteä ostamaan lähipäivinä:)Ja tuo leopardihattunen oli a-i-v-a-n ihana.

    VastaaPoista