tiistai 18. tammikuuta 2011

Mekkonen..En ole ommellut sitten aikapäiviin. Tiedättehän tunteen, että mitään ei saa aikaseksi, vaikea tarttua mihinkään toimeen, etenkään sellaiseen ärsyttävästi keskeneräiseen. Minulla tämä mekko on maannut tuolla kaapissa keskeneräisenä rypistymässä, niin kuin moni muukin ompelus/käsityö makaa. On vaan niin vaikea saattaa keskeneräiset loppuun. Yleensä kun alotan jotain haluan sen valmiiksi alusta loppuun mahd. pian.

En ole ostanut itselleni mitään sitten marraskuun. En ole käynyt edes kirpputorilla.
Asia korjaantui eilen. Tilasin nettikaupasta lumoavan kauniinmallisen 50-luvun iltalaukun, ja vähän käytetyn Ever Dress mekon. Mielestäni ihan ansaittua,olenhan sentään ollut melkein kuukausitolkulla ostamatta mitään, tai no jos ei joulukuunalun Olivia Rougelta tilausta lasketa! ;)

Odotan jännittynein mielin kevättä. Tavallaan toivon että aika pysähtyisi. Palaanko töihin,vai jatkanko kotihoidontuella syksyyn/talveen. Toisaalta olisi ihana päästä tienaamaan niin että jäisi hieman edes ylimääräistä palkasta. Haluaisin sisustaa. Toisaalta taas lapset ovat niin kovin vähän aikaa pieniä. Esikoinen täyttää huhtikuussa kuusi. Herranjestas, pian on koulu edessä. Minä kun en osannut aavistaa kuinka paljon sekin tuo mukanaa huolia ja stressiä.
On tämä vaimokkeena ja äitinä olo sitten välillä kaikkea muuta kuin helppoa.

Keväänodotusta! Tänne saa lähettää aurinkoa,sitä tarvitaan!

2 kommenttia:

  1. Ihana mekko! Itse en pystynyt olemaan aityslomalla kuin 9 kk. Rahaa kun on pakko saada laskuihin. Taalla saarella ei pysty olemaan aitiyslomalla kuin vuoden. Sitte pitaa jaada kokonaan joko kotiin (siis irtisanoa itsensa. Valtiolta saa tukea tietenki riippuen miehen tiunauksista, mutta ei sita riittavasti tule) tai palata toihin. Toita onneksi saa tehda melkeen niin vahan kuin haluaa/tarvitsee, eika toihin tarvitse siis menna takaisin kokopaivasesti. Itse sain mieheni kanssa jarkattya lastenhoidon onnistumaan kotona menemalla yotoihin (mika ammatissani on aiemmin ollut melkein kirous, mutta nyt loistava juttu!)
    Teidan koti nayttaa tuolla kuvass aivan ihanalta. Upea poyta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Onhan ne yötyöt ihan hyvä juttu,kelle ne sopii. Itse olen niin huono valvoja,että kestää satavuotta palautua huonosti nukutun yön jäljiltä,saatikka että olisin yötöissä.
    On meillä kodissa paljon paljon asioita,huonekaluja mistä tykkään, mutta olisi niin ihana saada ostettua esim. tuon tv-kirjahyllyn (mikä uusi) tilalle vanha ja massiivinen, uusia tekstiilejä,mattoja,jne. Tuo mahapiironki on tosiaan ihana,sen olen saanut lahjana ensimmäisen lapsen synnyttyä kohta 6-vuotta sitten.

    VastaaPoista