sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Burleskin pyörteissä
Pääsin kuin pääsinkin kaiken mahdollisen esteen jälkeen viettämään ihanan illan burleskin merkeissä Helsingin Gloriaan. Meille iski torstaina vatsatauti joka meinasi pitata koko kauanodotetun illan, onneksi kuitenkin itse sain taudin mahd. lievänä.
Iltaa lähdettiin viettämään serkkulikan kanssa. Itse olin pukeutunut ihan omaksi itsekseni ja nautin vain katsellessa muiden itämaisia asuja. Ja kyllä olivat toiset panostaneetkin viimesenpäälle. Olo oli muiden pukeutumisen rinnalla kuin harmaahiirulaisella konsanaan! ;)

Tässä vain muutama kuva muutamista esiintyjistä. Esityksiä löytyi tosiaan laidastalaitaan, kekseliäitä, hauskoja, hurjia ja taidokkaita esityksiä. Mieli halajaa lisää ja niin kuin moni muukin on todennut burleskikulttuuriin jää helposti koukkuun. Tänään olen jo ehtinyt mielessäni suunnitellut asua seuraavaa illanviettoa varten, vaikka seuvaavaa burleskin värittämää iltaa ei vielä olekaan tiedossa! :D
Lou Lou d'vil :in asu sai itseltäni pääsemään pitkän ihastuneen huokauksen.

Sunnuntain leppoisaa lokoilua, herkkuja ja haaveita!

7 kommenttia:

 1. Voi säkin olit tuolla!! Harmillista, ettei törmätty. Oli kyllä fantastiset juhlat.. :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköiset bileet on olleet!

  VastaaPoista
 3. mä niiiiiiiiiin kiehuin harmista koko viikonlopun. Oon missannu kahdet viimeiset hesa burleskit duunin (yövuorot) takia... :(

  VastaaPoista
 4. Tiia: Tosiaan harmi kun ei törmäilty,mutta varmasti tullaan vielä näkemään tulevissa Burleski-illoissa :) Olin näkevinäni sut kyllä,vai voiko sinun ihanasta tukasta edes erehtyä. Mut juur tehtiin siinä lähtöä niin en tohdinnut tulla moikkaamaan.

  Poison Ivy: Voin uskoa että kiehuit!Meinasi minultakin usko loppua että pääsen koko juhliin,kun perjantai yö meni vatsataudin merkeissä ja lauantaiaamupäivänäkään olo ei ollut mikään parhain. Toivottavasti seuraavissa burleskeissa onni suosii sinuakin,ja työvuorot antaa myöten!

  Perliitti: Kiva ei riitä kuvaamaan tunnelmaa, mutta sitä sanaa käytän.Megakivat partyt oli! ;)

  VastaaPoista
 5. Näyttää hienolta. Itse missaan näköjään melkein joka vuosi festivaalin, kun on työpaikan vuosijuhlat yleensä aina samaan aikaan :(

  VastaaPoista
 6. Ihania esityksiä Helsinki Burlesquessa Gloriassa ja ihania kuvia. Kaikkia esityksiä en nähnyt sivusta, mutta kiva, että olet laittanut kuvia esityksistä. Ensi vuonna uudelleen! :)

  VastaaPoista
 7. Hei muru! Mä näin sut koska bongasin Olivia Rouge mekksoi..mutten onneton tajunnut että se olit sä! Voi minua! Ja voi meitä..oltiin nimittän Tiian kanssa kimpas melkein koko ilta siellä. Oisit vaan tohtinu tulla sille jutteleen jos et mua hokannu! :)

  VastaaPoista