torstai 24. helmikuuta 2011

Välillä housuissakin.
Aurinkoista päivää! Tämä pakkaspäivä on poikkeava siinä mielessä, että olen pukenut ylleni housut. Kokotalvi paria päivää lukuunottamatta olen kulkenut sitkeästi hameessa. Ja kun omistaa nilkkoihin saakka ulottuvan kelsiturkin,ei tarvitse miettiä säärien jäätymistä.
Maanantaina tuli paketti Hm:ltä. Ostin farkut, ja vieläpä suht matalavyötäröiset. Ihmeellinen yhtälö. Jospa oppisin käyttämään housujakin joskus, ja vieläpä matalavyötäröisiä. Mieheni inhoaa kaikkia reilusti navanyläpuolelle ulottuvia housuja ja alushousuja! :D Nämä on yllättävän mukavat jalassa, vaikka fiilis on vielä "nosta housuja,nosta nosta". Olen tänään siis päästä varpaisiin Hm:ssä.
Neuletakki oli suloisuudessaan hankittava, ja kiva arkivaate talvella että kesällä. Pallopaita on vuodentakainen hankinta. En kyllä oikeen tykkää, tuntuu että materiaali oikein imee hikeä, ja haju meinaa jäädä kiinni...yyh. Onko muilla vastaavia kokemuksia? En edes normaaliolosuhteissa kovin paljoa hikoille.
Yllätyin positiivisesti Hm:n luomupuuvillatuotteista. Yhden luomupuuvillahamosenkin ostin, siinä on sinisiä sydämiä lilalla taustalla,silkkaa söpöil.yä Tilatessani luulin kyllä siniseksi, mutta useammassa vaatteessa mitä olen lähiviikkoina ostanut, on väri luonnossa ollut aivan toinen.

Yritimpä laittaa tänään tukkaani, tosin välttävällä menestyksellä. Kuinka voikaan olla niin hankalaa? :D Olen myös löytänyt talvenajan laatikossa pölyttyneet orkidea hius-somisteet. Pakkanen huitelee -23, mutta eihän toki koskaan ole liian aikaista koristaa päätään kukkasin,tekokukkasin! ;)

4 kommenttia:

 1. Mä en taas tykkää matalista farkuista. Tilasin elloksesta aika korkeevyötäröiset. Tulevat tosin vasta joskus toukokuun lopulla...Onkos noi pompadourkiekurat hankalia itte laittaa? Mä oon aina ollut niin pirun huono tukkaani laittamaan. Se on joko auki tai ponnarilla. Tosin mulla on vielä sen verran lyhyt letti ettei siitä kovin isoja kampauksia ilman ammattilaista saa.

  VastaaPoista
 2. Oi miten nätisti on sun hiukset :) Odotan kovasti, että saisin hiukseni sen verran pitkiksi, että saisi laitella sitä nätisti. Nyt se on polkkamittainen, mutta laittamista vaikeuttaa se, että minulle on alkanut kasvaa kiharoita ja pisimmät, päällimmäiset hiukset taas ovat suorat, huoh.

  VastaaPoista
 3. Polgara: Ei nuo kiekurat kovin vaikeet ole laittaa, miulla kyllä riippuu ihan päivästä kuinka hiukset tottelee :D

  RautaNeito: Kiitos :) Minä taas olen haaveillut hiusten pätkäsemisestä, mutta mie hanaa vastaan. Ja onhan se kyllä kiva kun pitkiin hiuksiin saa yhtä ja toista kampausta.
  Niin ja tervetuloa lukijaksi! <3

  VastaaPoista