tiistai 8. maaliskuuta 2011

Paahtimolla naistenpäiväniltana.Porvoon Paahtimo on ehkä yksi tämän kaupungin parhaista iltatee paikoista. Tee joskus,tee vaihteeksi, tee aina jne. Herkulliset teesekoitukset kutsuvat nauttimaan Paahtimon sisustuksellisestikin lämpimästä tunnelmasta. Eilen tosin juhlistimme miehensiskon 32v syntymäpäiviä muullakin kun teellä.
Oma iltani jäi hieman lyhyeksi miehen soittaessa,että täällä huutaa koko tyttökööri.
Onneksi meiltä Paahtimolle matkaa on vain puolisen kilometriä, matka taittuu hetkessä jos hätä kotiporukoilla käy ylivoimaiseksi.

Paahtimon laivapaatti on sitten kesäajan suosituin paikka, ja siellä istutaankin pitkälle syksyyn saakka, Paahtimon lämpimän oransseihin viltteihin kääriytyneinä.
Näin talvella yläkerta kutsuu,nojatuoleineen ja sohvineen. Himmeä valaistus ja kynttilänvalo luovat itsessään upean tunnelman.
Bongasin tyylikkään miehen jolla oli silinterihattu ja kaunis kävelykeppi.Hän oli kuin suoraan jostakin sadusta. En tohdinnut kysyä lupaa kuvanottoon, vaan nappasin vain hatusta ja kepistä kuvan. Parempi kuin ei mitään.

5 kommenttia:

 1. Vaikuttaa tunnelmalliselta ja viihtysältä paikalta!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanan näköinen paikka, harmi kun on niin kaukana täältä meiltä. Täällä ei tuollaisia löydy :(

  VastaaPoista
 3. Ohoh! Olen muuten käynyt tuolla. Aikanaan yhden isohkon projektin musaopena oli Porvoossa asuva Merzi Rajala, jonka luona vietimme epäviralliset päättäjäiset ja kävimme paahtimolla yläkerran ns. kabinetissa musan ja olusten merkeissä. Oikein mukava ja tunnelmallinen paikka..ja hurjia portaikkoja! :D

  VastaaPoista
 4. Thera: Kyllä hurjia portaikkoja,pakko myöntää. Merzi Rajala on hirmuisen tuttu nimi,nyt en vaaan saa kasvoja päähäni.

  mimmi: Pitääpäs käydä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista