sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Weekend in Mäntyharju


k


Vietin pidennetyn viikonlopun Mäntyharjun mökillä.
Olin varsin rohkea ja lähdin torstaina koko tytärkatraan ja koiran kanssa mökille.
Isäntä saapui vasta perjantaina. Olen varsin ylpeä itsestäni, kun sain mökin uunit tulille, vedet saunaan jne! Jes, ehkä en olekaan niin erkaantunut luonnosta. Ja mikä parasta, uskalsin nukkua rauhassa keskellä metsää ilman "miesturvaa". Onneksi meidän rotikkaneiti piti hyvää vartiota ja pakko myöntää että muutaman kerran keskellä päivää säikähdin oikein kunnolla,kun neiti sai hullun murina/ haukkumiskohtauksen.
Mäntyharjun kirpparilta tein kaksi hyvää löytöä, vihreän huovutetun hatun, jossa sivussa sulat, ja mustan melkeimpä käyttämättönän Just In Vaatehuoneen hameen.
Lauantaina oli jopa niin lämmintä,että saatoin pukea uuden ( vanhan n.50-60 luvun) takin päälleni kylillä käydessä. Kuvitelkaa, takista on maksettu vain 6 euroa!

Vinkkinä Mäntyharjun liepeillä asuville.
Nyt saisi todella halvalla puisen, kannellisen talonpoikais sohvan. Kauniit koristemaalaukset, ja sohva on senverran pitkä että siinä nukkuu varmasti 180 senttinen ihminen.Hintaa sohvalla 220 e. Itse olisin ostanut ehdottomasti, mutta ikäväkyllä meille ei vaan mahdu.

English,please :

I spent an extended weekend at the cottage Mäntyharju.I was very brave and I left on Thursday, daughters and a dog with summer cottages. The man was still at home, to come on Friday.
I am quite proud that I got a warm cottage, etc.I have found over the weekend flea market just a lovely hat, and thus the basic skirt. The weather has warmed up and I was able to dress upon a thinner coat. The jacket is from the 50-60 century.
Spring, summer, I can not wait!

3 kommenttia:

 1. No toi takki on kyllä hieno! Hyvä löytö :)

  VastaaPoista
 2. Hieno takki:)!

  Kyselin sinulta taannoin tilaamisesta Vivien of Hollowaylta. Kiitoksia vastauksestasi:). Siis Paypalin kautta voi myös maksaa luottokortilla rekisteröitymättä paypalin käyttäjäksi vai ymmärsinköhän oikein? VOH:n sivuilta siis luin, että maksu tapahtuu paypalin välityksellä. En ole koskaan aiemmin tilaillut tavaraa ulkomailta, joten oon hieman epävarma sen suhteen, että kuinka tilaus oikein onnistuu:D.

  VastaaPoista
 3. Huhuu! Mun blogissa on sulle haaste :)

  VastaaPoista