torstai 10. maaliskuuta 2011

Vivien Holloway haaveita..

Olen jo muutamia kuukausia haaveillut sydänkuosisesta mekosta.
Kirpparilta löytyi Tampellan kangasta, punaisella pohjalla valkoisia sydämia. Meinasin sen jo ostaakin,mutta tarkasteltuani kangasta huomasin sen olevan huonommassa kunnossa kuin "pikakatsauksella". Hinta oli kankaan kuntoon nähden huikea, joten jätin ostamatta.
Tämä Vivien Hollowayn mekko kuitenkin kummittelee päässäni.
Josko raaskisin kukkaroani raottaa ja tämän ihanuuden tilata.

Tässäpä kuvaa syntymäpäivälahjaksi saamasta Vivien Holloway mekosta.
Pikkujouluissa käänsi katseita, ja mielestäni mekon yläosan malli onkin niin täydellinen kuin saattaa.


Ja ukkokin näyttää erittäin tyytyväiseltä... ;)

7 kommenttia:

 1. Mä olen kans rakastunut Vivien Of Hollowayn noihin halterneckmekkoihin. Mulla on puna-valkopilkullinen ja kovasti nyt kamppailen itseni kanssa, että en vaan tilaisi toista mokomaa. En todellisuudessa tarvitse sellaista ja osaisin itsekin tehdä... mutta viitsinkö? Ja eikös ole niin, ettei mekkoja voi olla koskaan liikaa, sama pätee kenkiin ;D

  VastaaPoista
 2. Mekkoja ei tosiaan voi olla liikaa,voinhan sanoa,että mekko kuuluu kuitenkin ihan arkivaatetukseeni eikä pelkästään juhlaan.
  Tosiaan minäkin olisin itse tahtonut ommella Tampellan kankaasta moisen,mutta nyt ei ole vastaavaa haluttua sydänkuosia vastaan kävellyt ja huhtikuun lopussa olisi menoa johon haluaisin ehdottomasti sydämmelliseen mekkoon sonnustautua.
  Ja päteehän tuo myös pikkulaukkuihin,ei voi olla liikaa. Mies sanoikin Helsinki Vintagen jälkeen,että jokaisesta uudesta laukusta mitä taloon kanna,saan maksaa hänelle 100 euroa.Mutta minähän en uusia osta, vaan kaik melkein on vuosikymmeniä vanhoja! :D

  VastaaPoista
 3. Minäkin kuolailin tuota Vivienin mekkoa, mutta en ole raaskinut tilata. Ja joka ilta kun pujahdan H&M:n sydänlakanoitteni väliin, mietin että pitäisköhän näistä tehdä sittenkin mekko?
  Miksi kaikki nätit sydänkankaat on niin kiven alla?

  VastaaPoista
 4. Mää oon kans kuolannu tota samaa mekkoa! Jos joskus meen naimisiin niin tilaan vivieniltä häämekokseni sen punaisen satiinimekon jossa on päällä musta hämähäkinverkkopitsiä! Ja se piraattikuosikin on aikas rock!

  VastaaPoista
 5. Moi,

  Olisin kysäissyt Vivien of Hollowaylta tilaamisesta. Onko siulla Paypal-tili vai kuinka oikein maksat tilauksen? Käsitin, että paypalilla voisi tilailla luottokortilla ilman rekisteröitymista palvelun käyttäjäksi vai olenkohan nyt aivan väärässä? Itse en ole paypalia käyttänyt, joten tuo tilaaminen kyseisestä kaupasta on jäänyt, vaikka ruudullista kynähametta tekisi kovasti mieli...:)

  Kaunis blogi sinulla:)!

  VastaaPoista
 6. Perliitti: Niista Hm:n sydänkuosisista lakanoista tulisi kyllä kiva mekko!
  Ainahan voi ostaa uudet lakanat mikäli haluaa nukkuakin "sydämmellisesti" ;)

  Polgara: On kyllä hauska huomata että muutkin ovat suunnitellet häitä,morsiuspukua jne. vaikka häitä ei välttämättä olisi ihan heti tulossa :D

  Anonyymi: Luottokortilla olen tilaillut.
  Kiitos kommentista ja kehuista, ja tervetuloa uudestaan! :)

  VastaaPoista
 7. I so love teh red dress. It's something that I was looking for a while back.

  lovely!

  <3
  K

  VastaaPoista