perjantai 24. toukokuuta 2013

Sama nainen,eri sisältö

Hei ja ihanaa kesänalkua jokaiselle!
En oikein tiedä mistä aloittaa näin pitkän blogitauon jälkeen. Miksi tälläinen tauko ja meinasinko palata kirjoittamaan koko blogia?Nyt tuntuu siltä että minulla ehkä saattaisi olla jotain annettavaakin. Sama nainen, kuitenkin hyvin eri kuin vuosi sitten. Elämääni on astunut vuosi sitten eräs kaunis valoihminen, jonka myötä koko päänsisältö on pyörähtänyt ympäri. Olen tiellä, ja ehkä näen jo hieman eritavalla kuin ennen,paremmin.
Mietin jatkanko tätä blogia vai avaanko uuden. Rakkaus käsillätekemiseen on säilynyt,rakkaus historiaan ja elettyyn elämään on vahvistunut. Perhe on ennallaan, pienet piiperot vaan kasvaneet kovasti ja ajatelkaa,esikoinenkin aloittelee syksyllä toista luokkaa.
Jotain vanhaa,jotain uutta. Mitä olette mieltä,jatkanko täällä kirjoituksiani vanhaan tapaan, lisäten paljon muutakin? Eikös meillä kaikilla ole historia. Kuvan mekko on tekemäni, menneen maaliskuun burlekinkarkeloihin. Palaillaan!
-Outi

4 kommenttia:

 1. Heii... kiva kuulla että palailet tänne.
  Tervetuloa takaisin...
  Ja ihana mekko niinkuin aina :-D :-D

  VastaaPoista
 2. Kiva että teet paluuta :) Mekko on tyylikäs!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa takaisin! Joskus pieni tauko tekee ihan hyvää itse kullekin

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Niin totta, joskus on oikein ottaa etäisyyttä ja toisinaan pystyy palaamaan takaisin, asiassa kun asiassa :)

  VastaaPoista