keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Marraskuinen ARVONTA!/LOTTERY



Kiitos kuluneesta vuodesta. Yhä enemmän olen innostunut blogien maailmasta.
Voisi sanoa että tästä on tullut kirpparien ohella yksi kotiäidin henkireistä.

Ensimmäinen palkinto on Susan Cropperin Virkkaa uusvanhaa, 30 viehkeää vintageohjetta.
Minulla on vahingossa näitä kaksi, ja toinen lähtee nyt palkinnoksi.
Todella kauniita virkkausohjeita, kukkaroa, teepannunlämmitintä, puseroa ym.
Oma suosikkini on kukkaro, ja todella aion pian ostaa langat ja kukkaronsulkijat, ja kokeilla onneani.

Toisena palkintona emalikulho kannella,emali muki (kupissa on myös korva,joka ei nyt kuvassa näy), ja mukaan lähtee jotakin Vanhan Porvoon herkkua, ja teetä.

Pallkintojen mukaan saattaa lähteä myös jotain pientä ja omatekoista ;)


Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1.Lukijana lunastat yhden arvan jättämällä tähän kommentin.
Myös uudet lukijat ovat tervetulleita.

2. Toisen arvan voit lunastaa kertomalla arvonnasta omassa blogissasi, tai jättämällä kommenttisarakkeeseen rehellisen mielipiteen blogista,siis risut ja ruusut.

Arvonta päättyy viimeinen päivä marraskuuta,joten aikaa ei ole paljon.
Good luck :)

17 kommenttia:

  1. No mutta, arvonta ja kivoja palkintoja, olen mukana! :) Ja taidanpa yrittää kahta arpaa, ruusuilla, risuilla ja männynkävyillä.

    Olen lukenut blogiasi pitkään, sinä taisit ensin löytää blogiini, ja siitä sitten osasin tulla tänne. Blogisi on erilainen kuin muut päivittäin lukemani blogit, ja ehkä juuri siksi täällä niin mielelläni poikkean. Itse en tykkää keräillä vanhoja aarteita, muttä täällä niitä näkee usein, ja tykkään käydä ihastelemassa niitä kaunokaisia (se muutama pv sitten vilahtanut hajuvesipullo ja puuterirasiakin, voi mitä jalokiviä!). Tykkään myöskin siitä miten kerrot teidän elämästä ja arjesta. Sinulla on selvästikkin elämän asenne, mikä kehoittaa etsimään niitä pienen pieniäkin hyviä hetkiä. En meinaan äkkiseltään muista ainuttakaan negatiivista, pelkkää märinää, murinaa ja mussutusta olevaan kirjoitusta täällä nähneeni. Blogistasi tulee aina hyvälle tuulelle, tai ei ainakaan koskaan ole ruvennut ärsyttämään ja tökkimään kun täällä olen piipahtanut :) Pidän juurikin niistä haaveista ja turhamaisuudesta arjen keskellä.

    Ainoa asia minkä risuiksi näen, on tämä blogin tasavaaleanpunainen tausta. Meinaa silmiä särkeä sen kirkkaus. Joku koukeroinen, taikka vintagemainen sopisi tänne vaihteluksi :)

    VastaaPoista
  2. Haltiakummi: Kiitos kattavasta palautteesta. Oikein tuli NÄÄÄÄÄÄÄIIIN ISO hymy huulille :)
    Kyllä minä nuoreksi immeiseksi oon ryvettynyt yhdessä sun toisessa p****a kasassa,että olen jo monta vuotta sitten päättänyt,että elämänonni on vaan haettava niistä pienistä asioista. Muutenhan sitä olis jo ihan depiksissä, mutta kun osaa ottaa ilonirti niinkin pienistä asioista huonotkin ajat menevät enemmän omalla painollaan ohi. Ja ennenkaikkea hurtti huumori pitää naisen tiellä :D

    Blogintaustasta: Haluaisin itsekin jotakin kivaa,mutta olen niin uskomattoman käsi näiden taustojen ym. muokkaamisen kanssa.
    Onhan tossa noita valmiita taustoja mitä voi vaihtaa, mahtaako siellä mitään kivaa olla?
    Saisiko jostain ladattua jotain enemmän mun näköstä.

    VastaaPoista
  3. No, vautsi vau mitkä palkinnot! Miten raaskit noista emalisista luopua :-O

    Kahdella arvalla mukaan. Mainitten tän arvonnan tällä viikolla kun laitan omasta arvonnastani jotain höpinää. Samaan laitan Pinjankin arvonnasta. Ja jos nyt jostain syystä unohdan siinä tohinassa, niin hoidan asian ens viikolla :)
    Kiitos vaan itelles! Täällä on aina niin mukava käydä, juurikin samoista syistä mitä Haltiakummikin laitto :)
    Noista taustoista mää en osaa sanoo mitään, ne valmiit bloggerin on aika helppoja napsutella kokeilla, mutta lataushommiin en oo perehtyny. Tuskin ne kuitenkaan mitään avaruustiedettä on.
    Hauskaa loppuviikkoo! :)

    VastaaPoista
  4. Arvontoihin pitää aina osallistua.

    Olen lukenut blogiasi kesästä saakka ja kuulut suosikkilistalleni eli joka päivä tarkistan, onko täällä jotain uutta. Sinulla on mukavia kuvia ja ihania tekstejä.

    VastaaPoista
  5. Noista taustoista sen verran että kyllä tuolla bloggerissa on muutama tosi kiva! Kannattaa käydä kurkkaamassa. Varmaan vielä kivempi löytys jostai netistä muualta, mut mä en osaa ainakaan niitä asentaa, se on jotenkin liian monimutkaista. :D Tosin tykkään kyllä myös tästä pinkistä.

    Ihanaa, arvontaa, ne on aina kivoja. <3 Tuo kirja multa löytyykin ja on kyllä ihan huippu!! Vois olla aikamoisen hyvä joululahja vaikka äidille. Ja ihanat emalikipposet. <3

    Osallistun kahdella arvalla. Tässä tulee niitä ruusuja ja risuja, ja voin vielä mainita omassa blogissanikin tästä arvonnasta. Sinun blogi on kyllä yks ihanimmista blogeista mitä seuraan. Vaikka aina ei jaksa kommentoida, niin silti luen kaikki päivitykset innokkasti. Mulle kans tää blogittelu on jonkinlainen henkireikä, ja luulen että sen takia tykkään niin hirveesti myös sun kirjotuksista, niistä kun hehkuu sellainen tyytyväisyys ja arjen juhla. Lisäksi teemoina samoja asioita, jotka itseänikin kiinnostavat. Juurikin hyvä paketti. Jatkathan samaan malliin, täällä on aina niin ilo vierailla!

    VastaaPoista
  6. Ai kuin hienot emalit! Ja virkkaustakin olen viime aikoina miettinyt, mutta todennut etten oikein enää muista niin hyvin miten asioita tehtiin. Eli minäkin osallistun! Olen blogiasi lukenut ehkä noin puoli vuotta, enkä kyllä risuja keksi yhtään (en kai lukisi muuten). Sen sijaan täältä välittyy sellainen "ihana arki"-tunnelma mistä pidän.

    VastaaPoista
  7. Ihan ensimmäisen kerran osuin sivuillesi, ja mitä ihanaa löysinkään! Rakastan kirpputoreja ja antiikkiliikkeitä, joista saa jo-elämää-nähneitä tavaroita. Ostan mieluimmin sellaisia minäkin.

    Piipahdanpa tutustumassa blogiisi paremmalla ajalla enemmän. - Hyviä löytöjä jatkossakin!

    VastaaPoista
  8. Moikka! Ihania molemmat palkinnot, pakko yrittää :D

    Ruusuja: Kivan kotoisa blogi, todella ihania löytöjä, näpsäkkää käsillä tekemistä ja mukavaa äippäilyä on hauska lukea. Päivitysväli on ihailtavan tiuha ja asenne kohdallaan.
    Pikkuruisia risuja: Oikolukaisemalla toisenkin kerran saisit vieläkin parempaa tekstiä aikaan noin niinkuin kielenhuollollisesti :)

    VastaaPoista
  9. Mä osallistun kans! Mä en oo sun blogia vielä kovin kauaa lueskellut mutta tykkään kovasti! Sinulle sopii ihanasti tuommoinen vintagetyyli. Ite oon enemmänkin fiftarin ja psycobillyn iloinen sekoitus. Kyllä tää tyyli tästä vielä muovautuu. Oon niin vähän aikaa vasta ollut uudestisyntyneenä! Vielä kun löytäis tyyliin sopivan ukkelin elämää jakamaan. Vasta vajaa pari kuukautta sinkkuna ja jo kyllästyttää yssin olo...Tai no on mulla tyttöni elämän rikastuttajana!
    Minusta tämmöinen simppeli tausta sopii tähän blogiin oikein hyvin. Mulla autto kaveri taustojen kanssa. Ite en oli mittään osannu.

    VastaaPoista
  10. Kivaan blogiin tieni kävi:) Tuo vintagetyyli herätti huomiota eli tykkään! Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  11. Uusi lukija ilmoittautuu. Saavun varmasti monta kertaa uudestaankin katselemaan ja lueskelemaan :)

    VastaaPoista
  12. Sanna-Mari:
    Kyllä raaskin,ne ovat olleet tuolla leivinuunin päällä liian kauan toimettomana pölyttymässä. Parempi antaa hyvää kotiin,jossa pääsevat arvoiseensa käyttöön,arvoiselleen paikalle. Noita emalijuttuja olen mökillä tykännyt pitää mut ei tänne kaupunkikotiin oikeen paikkaansa löytäneet.

    Pif:
    Olen myös itse huomannut jälkeenpäin lukiessa, että hups johan on virheitä. Ehkä läpiluku ennen julkasua olisi tosiaan paikallaan :)

    Polgara:
    Nauti yksinolosta,sitä ei kuitenkaan noin ihanan näköisen naisen kohdalla varmasti kauaa kestä. Joku rockabilly sut nappaa kun aika on oikea ;)

    VastaaPoista
  13. Hei! Eka kertaa ajauduin tänne blogiisi, ja varmasti tulen vierailemaan jatkossakin. Ihana tuo teidän talo postilaatikko <3

    VastaaPoista
  14. Osallistun! On kiva seurata mitä sullekin kuuluu ja minkälaisia löytöjä olet tehnyt, koska meillä on kuitenkin aika paljon samoja kiinnostuksen kohteita :) JA mulle ainakin sun blogista välittyy sellainen tunnelma, että osaat nauttia arjesta ja se jos mikä on hienoa :)

    VastaaPoista
  15. Oiii, mitkä palkinnot! Rakastan virkkaamista ja toisaalta meiltä löytyy samantyylisiä emaliastioita. Nyt vaan fingers crossed.

    Linkitin arvonnan blogiini! Eli eikös sillä kaksi arpaa pongahda, yritettävä kaikkensa :)

    Mukava blogilöytö tämä siun! Mukavaa talvea!

    VastaaPoista
  16. Uusi lukia. Kahdella arvalla mukana.

    Kävin lukasee vanhoja juttuja. Ihana tosiaa postilaatikko. :)

    VastaaPoista