tiistai 2. marraskuuta 2010

My little rockabella 2 year yesterday




Kaksivuotta sitten syntyi hartaasti odotettu pikkusisko Eelinille.
Sairaalan lähtö tuli taas kerran yöllä lapsivesienmenolla. Tunti ja risat ehdittiin sairaalassa olla,kun nyytti nostettiin syliin. Temperamentti on kyllä tällä tytöllä näkynyt selvästi jo vauvasta saakka. Että kun ollaan iloisia,niin hymy on kokoajan korvissa, ja kun suututaan niin silloin karjutaan kunnolla. Tässä neidissä on selviä tanssijan elkeitä,että vuosi tässä vielä saadaan odottaa ennen kuin lykätään Vanilla tanssikouluun.
Kyllä niin pylly keinuu kun rokinrytmit raikaa.
Synttäriherkkuja en juuri muistanut kuvata, tässä jo korkattuja kakkuja.
Mangojuustokakku oli ihanan suussasulava, ja sellainen mitä voisi vetäistä yksin vaikka puoli kakkua kerralla.. köh köh, ensimmäinen mangojuustis taisikin mennä ystävän kanssa 3/4 kahteen kimppaan. Ohje löytyy täältä . Täältä blogista olen paljon muitakin maukkaita ohjeita kokeillut. Oma juustokakkuni jäi hieman litteäksi, kun vuoka oli jokseenkin isompi kuin ohjeessa.
Scherkakku on äitini käsialaa, höystettynä tyrnihillolla.
Valkosuklaa-limerahka omenapiirakkaa suosittelen lämpimästi jos pitää väsätä jotakin suht nopeasti. Ohjeen löydät Ullan Unelma sivuilta.
Tarjolla oli myös suklaamuffinsseja, joissa yllärinä sisällä Geisha suklaakaramelli, juusto-kinkku tankoja, lohipiirakka ym...

Arvaatkaas mikä tänään sai erittäin hyvälle tuulelle. Postilaatikossa kurkisti Modan joululehti.
Saan sitä ensivuoden lahjatilauksena. Kyllä pienet, minulle suuret asiat voi pelastaa päivän.
Lehti on herkullinen,pitää sisällään parit 50-luvun tyyliset kellomekko kaavat, vintageneuleita ym. Tekisi kovasti mieli suunnata kangaskauppaan.

6 kommenttia:

  1. Onnee 2-vuotiaalle! :)
    Mahtavat tarjoilut!
    Mää odottelen Kotivinkin Joululehtee.

    VastaaPoista
  2. Soma on kaksivuotias tytsy! Kans harkitten kovasti uuden modan ostoa. Selailin tänään kaupassa mutta jätin vielä ajatuksen muhimaan. Parit uudet popotkin vartoo vielä kuvaamista....niinkuin niitä ei olis jo...

    VastaaPoista
  3. Onnea pikkuiselle!
    Samanlaista temperamenttiä olisi havaittavissa myös meidän, tammikuussa 2 vee täyttävällä neidillä...

    VastaaPoista
  4. Onnittelut suloiselle kaksi-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  5. Kiitos onnitteluista! :))

    Polgara: Moda lehti on tosiaan ihana, ja vieläpä aivan ihania neulemalleja jos osaa neuloa. Mie osaan vaan virkata,ainakin toistaiseksi. Ja kuvaa ihmeessä popot niin pääsen kuolaamaan! :b

    Heidi: No meillä on nyt vauvan syntymän myötä iskenyt tietysti vielä mustasukkasuus kaiken normiuhman lisäksi. Mutta niin kuin tapana sanoa aikansa kutakin,ehkä se joskus helpottaa ;)

    VastaaPoista
  6. Onnittelut pienelle rockabellalle. Herkullisen nakosia kakkuja!

    VastaaPoista