tiistai 29. kesäkuuta 2010

Naisen elämääHaluan esitellä uuden nylonunelmani. Persikanvärinen kaksikerroksinen nylonalushame kotiutui tänään. Tilasin tämän suloisuuden,naiseudenkorostajan Mirjamin Kammarista.
Minusta hintataso on kyseisessä verkkokaupassa aika kohdillaan.
Ja mikä ihaninta,tilauksen yhteydessä tulee jokakerta "pikkuporkkana",tälläkertaa vaalea persikkainen helmiriipus. Minä en voi olla ilahtumatta kylkiäisistä.
Mikään ei ilahduta tällähetkellä niin paljon kuin vaatteet jotka olen ostanut/ommellut raskaanaollessa. Joihin tiedän/toivon mahtuvani loppusyksystä.
Olo alkaa olla suorastaan kuin valaalla. En mitenkään voi sanoa nauttivani suuresti tästä olotilasta,vaikka tiedän sen olevan kaikenarvoista.
Tuleva kummipoikani syntyi viimeyönä ja kyllä tämä täti oli niin tohkeissaan ennen kello viittä aamulla ettei enää uni tullut.
Mies lähti varpajaisiin, ja minä olen ollut tänään erityisen ahkera (lieneekö jotain varpajais stressausta). Olen käynyt vauvanuttuja läpi, järjestänyt eteisen kaapit ym.
Keskeneräisiä juttuja on paljon,liekö perintöä äidiltä tämä "tuhat rautaa tulessa".

Tänään vierailin ensimmäistä kertaa ihan kotikulmilla sijaitsevassa vintage/second hand puoti Doris & Dukessa. Liike on ollut jo parikolmekuukautta Porvoossa,mutta en ole aiemmin uskaltautunut. Tai lähinnä lapsien takia en pikkuruiseen putiikkin ole ängennyt. Tänäänpä änkesin! ;) Huomenna postaus Doris & Dukesta, ja ehkä ihan pikkuisen löydöistä! ;)

3 kommenttia:

  1. Ihana aluhame ja suloinen kylkiainen. Onko siella teilla pain kovat helteet? Viime vuonna raskaana ollessani oli ihan hirvea hellekesa (tai silta se ainakin tuntui. Olisikohan se maha vaan lisannyt ilmaan +10 astetta?)

    VastaaPoista
  2. Toi Mirjamin kammarihan näyttää hienolta kaupalta. Kiitos vinkistä, en tiennytkään sen olemassaolosta!

    VastaaPoista
  3. Mrs Munster: Tälläviikolla on ollut aikas lämmintä, ja nyt ilmeisesti tulossa viikonlopuksi oikee helleaalto. Onneksi meillä sisällä ilma pysyy siedettävän vilpoisana. Kyllä sen huomaa että masussa on lämpöpatteri, tänään aamulla parinkilsan lenkki koiran kanssa tuntui 10kilometriltä! xD

    VastaaPoista