maanantai 31. tammikuuta 2011

Housuliivit/panty girdle

Kautta aikain naiset ovat halunneet muokata vartaloaan. Mikäpä sen parempi tapa ilman leikkauksia,kun korsetit,korseletit, housuliivit jne.
Huutonetistä löytyi Triumphin housuliivit. Varmasti melko käyttämättömät.
Haisivat kyllä hyvinkin tupakkaisille, varmasti jossakin kaapissa lojuneet asunnossa jossa tupakoidaan sisällä. Housuliivit on kertaalleen pesty, mutta haju ei ole vieläkään ihan hävinnyt.
Tulee mieleeni mummun ja vaarin koti, jossa vaari kessutteli sisällä.

Nämä ovat oiva tapa pitää vatsa litteenä, kun iltamoidessa syöden ja juoden hiukan epämääräisesti vatsani tykkää turvota kuin ilmapallo.
Internet on pullollaan mitä ihastuttavampia kuvia vintage- housuliiveistä ja korseteista.
Tekisi mieli itse ryhtyä kunnon korsettia vääntämään,mutta en usko hermojen kestävän sellaista näperrystä.
Minä haaveilen kovasti oikein kunnolla vyötärön esille tuovasta korsetista. Sellaisesta jota voisi käyttää vaikka ihan vaatteiden päällä.

5 kommenttia:

 1. Minäkin olen halunnut tuollaista vintage-liivisysteemiä jo pitkään, mutta oon sen verran iso että kaikki vastaan tulleet on olleet ihan liian pieniä :(

  VastaaPoista
 2. Nätti on! Mä oon corsets uk:sta tilannu melko edullisia teräsluisia korsetteja 2 kpl. Toinen rinnan yli ja toinen rinnan alle. Tosin jälkimmäistä en ole vielä saanut vaikka tein tilauksen jouluaattona...Alkaa jo vähän hermostuttaa että sitä lainkaan...

  VastaaPoista
 3. Jupp samoin, ja löysin semmoisen joka sopii käyttää ihan julkisesti. Pom Pom parlorissa / PUB talossa tääälllä Tukholmassa.
  Tais olla What Katie Did. On ihmeellistä mitenkä tommonen oikkesti kroppan rääkkääjä saa olon voimakkaakksi ja voittamattomaksi. Ehkä se hinta, yli tonnin kruunuissa on sen arvoinen. Mikä parasta oli että myyjä sanoi että mahtuisin pieneenpää. Yes! Tiedän että suomessa on liike joka ompelee korsetit mittojen mukaan, nyt en vaan muista , netti kauppa se oli.

  VastaaPoista
 4. Nitrobabe ja Bellemodeste Suomessa tekee korsetteja mittojen mukaan. Nitrobabe taitaa olla halvempi. Jos joskus mulla on vielä mies niin vois toivoo lahjakorttia bellemodesteen...

  VastaaPoista