maanantai 7. maaliskuuta 2011

Helsinki Vintage 2011


Ihanaa alkavaa viikkoa!
Olen vielä tänäaamunakin ihan tohkeissani eilispäivästä.
Kaapelitehtaalle Helsinki Vintageen suuntasin mamman ja miehensiskon kanssa kolmatta kertaa.
Tarjontaa riitti jälleen kerran niin paljon,että kaikkeen ei oikein kerennyt kunnolla tutustumaan,vaikka vietimme Kaapelitehtaalle melkein kolmetuntia. Tälläkertaa ei väenpaljous ollut edellisten kertojen tasolla, tai ainakaan meidän aikanamme.
Olin sonnustautunut uusimpaan Huutonet löytöön,aitoon 50-luvun kesäleninkiin.Miehensisko sanoikin että olen "keväänraikas tuulahdus". Mekosta taisin maksaa Huutonetissä 23e, ei mielestäni paha. Alle laitoin tietysti tyllihameen, joka osottautuikin oivaksi pehmusteeksi lennettyä pyllylleni heti lähtiessä. Minulla oli siis kahdet kengät mukana. Talvisaappaat, jotta pääsen ehjänä perille, ja vintagekorkokengät jotka vaihdoin itse tapahtuman sisätiloihin päästyä.
Isommat tytöt jäivät kotiin, ja nuorimmainen kulki messuilla tyytyväisenä rintarepussa.


Blogituttujakin tapasin, Tiian, jonka tukkaa ja sen hehkuvaa väriä jaksan aina ihastella. Terveiset vaan sinne! Bellevillen Piafin, jolta sain blogiarvonnan voittoni ja ostinkin hänen ihanasta pöydästään pientä ja kaunista. Piafilta sainkin hyvän neuvon mekkolöytöni puhdistukseen, siitä kun löytyy hieman huulipunatahraa helmasta.

Päivä oli yksi tämänvuoden lemppareistani. Käytiin vielä lähtiessä Flamingon kautta nauttimassa suussasulavat kanaherkut Amarillossa. En ole aiemmin Flamingossa käynytkään, ja täytyy sanoa että sinne voisi poiketa vaikka keilailun ja hyvänruuan merkeissä. Ja mikseipä vaikka paljon kehuttuun kylpyläänkin poiketa.

Tässä kuvasatoa, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.
Ostoksista teen ihan oman postauksen. Mutta ennen sitä voin mainita,että löysin kyllä niin upeat kengät, että huokaus...

4 kommenttia:

 1. Tällaisten postausten jälkeen mä en ole ihan niin tyytyväinen siihen, että asun kehä kolmosen ulkopuolella :D Tai no ehkä se kuitenkin vaan hyvä, olisin nimittäin seonnut, jos olisin päässyt tuonne :)Nuo ylemmän postauksen kengät on kyllä mielettömän kauniit!

  VastaaPoista
 2. Voi että ku olisin halunnut olla paikalla myös! :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, sulla on täällä paljon kuvia semmoisistakin jutuista mitkä multa meni ihan ohi..

  Mä en myöskään ole vielä päässyt Flamingon kylpylään, vaikka ihan kymmenen minuutin ajomatkan päässä asunkin. Tulee usein käytyä muuten Jumbossa, mutta ei sitten osaa ajatella normikauppareissuja pidemmälle.

  VastaaPoista
 4. PupuTupuna:
  Kyllä tuolla tosiaan sekoaa. Mullakin oli suht pieni budjetti, mutta ihanuuksia löytyi silläkin ja mamma sponssasi tuon punaisen hatun ;)

  Pinja: Toivotaan että joskus paikalle pääset,ja Tampereellahan on myös Tampere Vintage,olisiko se hieman lähempänä?

  Tiia: Osallistuin juuri arvontaan jossa voi voittaa kylpylä viikonlopun Flamingossa. Toivotaan että Hanhu Hanhen onni on matkassa ;)

  VastaaPoista