sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Hellurei ja hellät tunteet!

Keväällä kaivetaan mönkkäri talviteloilta, ja perheen pienimmäinenkin pääsee kyytiin...

Vierailimme Tampereella Hot rod & rock showssa, ja ihailimme näitä jumalaisia kärryjä.Heipä hei!
Huonoa omaatuntoa kantamatta on viimeisestä postauksesta vierähtänyt KAUAN.
Olen odottanut uutta konetta, ja "nettitauko " on tehnyt hyvää.
Lämmennyt ilma kutsuu viettämään tunteja ja tunteja ulkona.
Äitiysloma on päättynyt ja olen laitellut työhakemuksia ja tänäänkin menen haastatteluun.
Pitäkää peukkuja!
Nahkaiset turkisvuoriset saappaat olen työntänyt nurkkaan, ja kaivanut kauneimpia punaisia korkokenkiä esille. Uusiakin rakkaita on. Tyrär toi Madeiralta todelliset ihanuudet, lupaan kenkäpostausta piakkoin.
Mitä muuta kuuluu keväiseen katukuvaan, kuin kauniit korot.
Ehdottomasti ykkönen on moottoripyörät. Saatan pysähtyä huoltoaseman pihalla paikalleni, bongattuani näkökenttääni kauniin pyörän. Toisinaan aiheutan väärinymmärryksiä tuijottamalla hymyssäsuin pyörää, en suinkaan sen omistajaa ;)
Kirpulta on tehty pieniä löytöjä, nekin odottavat kuvaamista.
Taidan siirtyä katselemaan sopivia vaattteita työhaastatteluun.

5 kommenttia:

 1. hih sama vika mullakin noissa pyöräntuijotteluissa ;D;D meillä saa vielä käyttää niitä turkisvuoria tälläkin hetkellä ulkona häpsii lumihöytyväisiä :( onnea työnhakuun ja kaunista kevättä ;D

  VastaaPoista
 2. Hei! Uusi tulokas siun blogillesi olen, kovasti tykkään. :) On nuo vaan hienoja autoja kyllä ja täytyy sanoa että punaisten korkokantakenkien esiin ottamista odotan innolla minäkin, harmi vaan kun tuo ilima päätti taas talveksi alkaa. Onnea työhaastatteluun, ja innolla jään odottelemaan kenkäpostaustasi! :)

  Piia

  VastaaPoista
 3. Onnea tyohaastatteluihin. Toivottavasti hyva pesti loytyy.
  Itsella oli Englantiin muuttaessa suunnitelmissa hommata itselleni moottoripyora. Mallikin oli tiedossa (ja hengasin paljon moottoripyorapubeissa, jossa naky nahkaliiveja silminkantamattomiin). Pyoraa tuskin tulee ostettua enaa lapsukaisen tultua.

  VastaaPoista
 4. Mieki oon uusi lukija ja täytyy nyt sanoa että voi hitto miten upeita kärryjä! :D Niin ja nettitauko kyl tekee monesti ihmeen hyvää, varsinki näin kevät/kesällä se toimii erityisesti. Onnea työhaastatteluun!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille, haastattelu meni todella hyvin. Tunti siinä vierähti teetä juoden ja rennosti höpötellen. Toivotaan parasta :))

  VastaaPoista