perjantai 6. toukokuuta 2011

Hyvä paha perjantai.Otsikko kertoo yhtä ja toista. Kyllä,tänään on oltu sydänsyrjällään, on naurettu, melkein itketty, oltu erittäin tyytyväisiä jne.
Suunnistin likkojen kanssa aamupäivästä Citymarkettiin ihan vain ruokaostoksille.
Hiusväriosaston vieressä huomasin jotain kovin erikoista, tai mielestäni Citymarketille erikoista. Hiusvalkin!! Mitäh? Ostin tietysti sen iloisena. Ja hiuksetkin saavat erilaisen sävyn. Punaisen sijaan välillä oranssia. Saa nähdä millaisen sävyn tukkaani saan aikaiseksi.
Valkilla saa kyllä muhkean näköistä nutturaa. Oma tukkani kun on imetyksenmyötä kovin kärsinyt. Ensikertalaisen lopputulos ei ehkä niin täydellinen ole, mutta itsekin olen enemmän vähemmän suttarallaan joka suuntaan! :D
Kirpputorilta löytyi vintage korkokengät,kiiltonahkainen laukku, kangasta ja sydämmellistä tarjotinta ja isoa kulhoa. Hymyssäsuin voin olla noista erittäin edullisista löydöksistä.

Sitten niitä sydämensärkijöitä. Keskimmäinen mussukka oli litistyä liukuoven ja seinän väliin.
Onneksi refleksini olivat kerrankin nopeat ja sain viimehetkellä vedettyä tytön pois. Mutta kyllä meinasi mamiltakin kyynel ihan silkasta säikähdyksestä päästä.
Toiseksi, miehelle sattui töissä tapaturma. Nyt on käsipaketissa ja lääkärin ohjeiden mukaan on katsottava Suomen peliä, ja kädenkylmikkeenä pidettävä jääkylmää olut tölkkiä.
Ei voi sanoa ettei meille sattuisi ja tapahtuisi. Onkohan tänään kuitenkin ollut suojelusenkeli matkassa?

Aurinkoista viikonloppua! Tämä naikkonen vetää huomenna työhaalarin niskaan ja
suuntaa veneenkunnostuspuuhiin.

2 kommenttia:

  1. Voi onnetonta..;D pitää sinun paijata käsi kuntoon ;D ja ne kauppojen liukuovet on kyllä ihan hirveitä välillä niitä ei saa auki ja sit ne meinaa litistää.. ihan päätöntä.. hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Se on kauhea tunne, kun lapselle meinaa kayda huonosti. Siina vilisee seka lapsen, etta oma elama silmien eessa. Kylla se suojelusenkeli naytta aina messissa olevan itse kullakin.

    VastaaPoista