sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Pihakirppis-sunnuntai

Pappilanmäki jo hiljentynyt pihakirppiksen jälkeen...


Tein muutaman lasten kääntöhatun. Omat tytöt olisivat tietenkin ensimmäisenä halunneet nämä.

Ja parit taaperomekot. Ylöosa vuoritettu, ja helmassa koristenauhat. Siniseen mekkoon jaksoin tehdä pienen ruusukkeenkin.
Lastenvaatteiden ompelun ihanuus on värikkäät kankaat ja näyttävät kuosit.


Taimikauppa käy...
Ystäväni Johanna kokeilemassa lastenhattuja.
Vintagelaukut kirpparilla. Keskimmäinen laukku löysi uuden omistajan. Ylimmän laukun taidankin pitää itse. Se on nimittäin uskomattoman tilava ja toivottava lisä monien pikkulaukkujen rinnalle.
Parit kengätkin löysivät uuteen kotiin.
Meillä oli siis eilen ensimmäistä kertaa pihakirpputori. Ihmettelen vaan miksi on kestänyt 5-6 vuotta,että olen sellaisen viitsinyt järjestää oman talon edustalla.
Sää oli aurinkoinen, ja tuulinen. Leivoin ison satsin pullia aamutuimaan, ja eipä niitä ollut kolmentunnin kirpparin jälkeen kuin muutama hassu jäljellä. Kahvi ja pulla ei meinannut ensin tehdä kauppaansa, mutta heti kun tajusimme siirtää pöydän ja tuolit aurinkoon tienviereen,löysivät kahvin ja pullan ystävätkin sen. Porukkaa kävi kiitettävästi, ja hirmuisen mukava jutella naapureiden kanssa jotka tietävät nimeni, mutta minä hädintuskin tunnistin heitä! :D
Korkea-aika siis tehdä asialle jotain,ja harrastaa asukasyhdistyksen muodossa yhteisöllisyyttä.
Arabian sokerikot ja kermakot menivät heti ensimmäisten joukossa, ja saimmekin pyynnön haalia kaikenlaista Arabiaa seuraavalle kirpparille, joka järjestetään tod.näköisesti elokuunlopulla.
Porvoon Keräilijöiden jäsen nro.1 kävi esittäytymässä. Hän olisi halunnut vanhoja postikortteja Gotlannista.
Kaikenkaikkiaan ihana sunnuntai, vaikka olisihan kauppa voinut käydä vieläkin paremmin.
Laskimme että kolmentunnin kirpputorista tuntipalkaksi jäi ihan mukava summa.
Kiitos äidilleni mukanaolosta, ja miehelle joka lähti villeimmäin nakeron kanssa muutamaksitunniksi "evakkoon".

Lämmintä alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivaa, että pihakirppis onnistui! Itse oon aikanaan osallistunut vastaavaan sukulaisten luona. Niillä oli sellainen meininki että koko naapurusto järjestää yhtäaikaan pihakirppiksen, joten oli hauskaa kierrellä aluetta ku lähes kaikki pihallansa myi jotain :)

    VastaaPoista
  2. Voin kertoa, että pääsin tunnelmaan sekä kuvien, että tekstin avulla. Pihakirppikset on parhaita, sekä tunnelmaltaan että löydöiltään.

    VastaaPoista