keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Balleriinat ym.
Neljättä päivää sisällä. Kyllä,olen taas kipeä.En tiedä onko siitepölyallergiaa, flunssaa vai mitä, mutta olo on ollut mitä katalin tälläviikolla.
Nyt sain ajan nieluviljelyyn, jospa siellä vaikka joku angiina piileksisi.
Nyt riittää kuitenkin synkistely,olen vakaasti päättänyt tervehtyä äitienpäiväksi.
Lauantaina täytyy leipoa kakku, ja äitienpäivänä nautitaan mustaherukkatäytekakkua.
Ja mikä parasta,sunnuntaina on Helsingissä Ofelia-market.
Toivottavasti on mukavan lämmin ilma,ja saan Huutonetistä vihdoin ja viimein saapuneet pallo/ruutu balleriinat jalkaani (odotin niitä pitkät 3kk,ja luovuin jo toivosta).Ei ole mukavaa odottaa jo maksettua tuotetta, vaikka rahassa eivät niin paljon maksaneetkaan. Loppu hyvin,kaikki hyvin ja balleriinat ovat nyt kotona.
Nimpparina ihana ystäväni ilahdutti minua kirjekuorella joka sisälsi somat kirsikkakorvikset.Samainen ystävä joka muisti aiemmin minua kirsikka-kaulakorulla. Liekö laskelmointia? ;)

Ostin eilen Polttouhrit dvd-kokoelman.
Kokoelma sijoittuu natsi-Saksan ajalle seuraamaan juutalaisperhe Weissin tarinaa.
Eilen alotin katselemaan ensimmäistä jaksoa,ja itkin pääni vielä kipeämmäksi kuin se jo oli. Ei ole ihan odottavalle äidille otollista katsottavaa.

4 kommenttia:

 1. Voihan räkä. Tänä keväänä on kyllä hengittäminen välillä ollut hankalaa, itse ainakin jouduin etsimään sopivaa allergialääkettä pitkään. Mutta onpas nätit balleriinat ja aivan hirmuihanat korvikset siellä sua tervehdyttämässä! :)

  VastaaPoista
 2. Jotain tautia täälläkin, välillä ei lähe kun pihinää ja välillä raakkumista...
  Ihanat noi balleriinat, vielä kun tulis kunnolla keliä, että niitä vois pitää. Tai kai niitä jo voi, ittestä vaan tuntuu, että varpaat jäätyy maihareita kevyemmillä :P
  Aika raskaan dvd-boxin ostit, itte en oo pojan syntymän jälkeen pystyny kattoon mitään ton tyyppistä enkä ylipäätään mitään kauheeta, millä on jotain yhteyttä tositapahtumiin :P
  Kaakku kuulostaa herrkulliselta, itte väsään lauantain kahveille cappucinojuustokakun :)

  VastaaPoista
 3. Voi ne odttavan aidin hormonit, paitsi itsella tuntuu, etta on vielaki ihan sekasi. Itkea tirauttaa pitaa jopa mainoksia katsoessa, jos on jotain liikuttavaa. Ihanat nuo balleriinat!

  VastaaPoista
 4. No juu ei ne hormoniheittelyt kyllä synnytykseen lopu,päinvaistoin! :D Musta tuntuu että olen ihan oma itseni kun lapsi about 1v. Mutta kaikella tuolla vetistelylläkin on joku oma positiivinen juttunsa,ainakin toisinaan ;)

  VastaaPoista