tiistai 18. toukokuuta 2010

Lasten uudet mekot, ja projekteja.

Löysin Lindexiltä muksuille aivan ihanat mekot.
Raitaa ja upea printti! Miksi näitä ei ollut aikuisten kokoa? ;)
Yleensä en juuri osta lastenvaatteita uusina, kenkiä lukuunottamatta mutta näitä en vaan voinut vastustaa. Ihan sama vaikka jokatoisella tytöllä kävelisi samanlainen vastaan.
Hauskat pallotrikootkin löytyivät mekkojen kaveriksi.
Ulkona on ollut niin nautinnollisen lämmintä,että päivät ovat suurimmaksi osaksi vierähtäneet ulkoillessa, ja kyläillessä.Ystävälläni oli pihassa ihana lasten vanha auto.Etttä olisi tehnyt mieli napata se mukaan.Siitä saisi ihanan kukkapenkin.
Olen nähnyt parikertaa oikeasta vanhasta autonromusta tehdyn kukkapenkin,ja aika wau.
Tämä vanha lastenauto on kuitenkin vielä varsin toimiva vehje.
Ompelukoneeseen ajattelin tarttua viim. viikonloppuna. Kävin nimittäin maanantaina Eurokankaassa shoppailemassa pannumyssyyn kauniita kesäisiä kankaita, ja Nappi-Aitasta hain suloista kukkanauhaa. Olihan muuten tyyristä, 13,40m. Siitä törkeän kalliista nauhasta sitten valmiissa pannumyssyssä kuvaa.
Löysin myös valkoista kangasta kirsikoilla. Kankaita siis olisi,että kun saan tartuttua toimeen. Nyt vaan tekisi mieli hypätä ulos poistelemaan maalia alkaneista 6tuolia -pöytä projektistani. Neljästä tuolista maalit poistettu. Alku se on sekin.
Mm.tälläisiltä ne alunperin näyttivät. Väreinähän löytyi oranssia,keltaista, turkoosia ja vihreää. En varmaan itsekään tule maalaamaan kaikkia tuoleja samanvärisiksi. Ajattelin kuitenkin hempeämpiä värisävyjä näiden retroisten sijaan. Ja jotakin yksityiskohtaa jokaisen tuolin istuinosaan. Toivotaan että ensiviikolla pääsisin jo maalausvaiheeseen.
Nyt mamma nauttii lämmöstä,lapset nauttii lämmöstä ja välillä ollaankin iltasin enemmän ja vähemmän ylikierroksilla! :D

2 kommenttia:

  1. Ens viikolle lupailtu jotain 7 astetta lämmintä, että sillon vissiin viimestään ois ompelukeliä. Mullakin on pari Tipun mekkoo valmiiks leikattuna, säästän ompelun sinne. Viime kesänä ompelin verannalla, ulkona vois olla kanssa aika siistiä surruuttaa.
    Tuoli on kyllä kaunis!

    VastaaPoista
  2. Tuo vanha lastenauto on ihan valtavan ihana! Lindexilta loytyy kylla loistavia lastenvaatteita (ja valitettavasti tytoille poikia useammin).

    VastaaPoista