torstai 27. toukokuuta 2010

cherries
Vanhempien luona on vierähtänyt paripäivää. "Kotiin" on aina kiva tulla.
Kaikki tuntuu niin paljon nätimmältä,kun ihan omassa kodissa. Äidin ikkunalaudat tursuaa hyvinvoivan näköisiä kukkia,kauniita kukkaruukkuja ym. koriste-esineitä.
Piha on täynnä kukkien väriloistoa,ruoho kasvaa runsaana.
Olen juonut taas kipeytyneeseen kurkkuuni varmasti 50 kupillista teetä,syönyt 100 kurkkupastillia ja viimeiseksi iltapalaksi nautin tänään 4 omenaviineriä! :b
Ompelin tänään äidin Hugsvarnalla kirsikkaisen kellohameen, ja korsettitopin.
Kirsikkakangas on Eurokankaasta,punainen hieman joustava kangas Karkkilan Rasun kangaskaupan loppuunmyynnistä.
Tuntuu kivalta huomata että tämän koneen kanssa ei tarvinnut vääntää rautalangasta vaan se totteli moitteettomasti. Huomenna takaisin omaan kotiin.
Mukaani lähtee jotain kaunista ja ruusuista, jotain vihreää,vanhaa ja toimivaa, jotain istutettavaa jne. Mamman kaapeilla on kiva käydä,ne suorastaan vetävät puoleensa.

3 kommenttia:

 1. Katoin het että mekko, mutta ei sitten :D Tosi nätti. Äitimuorien kätkösitä löytyy kyllä aina kaikenlaista mielenkiintosta :)

  VastaaPoista
 2. Joo, äidin kätköt on parhaita. Välillä aikuisen ihmisenkin pittää käydä niillä ihan salaa, kun äitin hermo kiristyy sitämukaa kun verotan tarvikkeita "hömpötyksiini". :D

  Todella kauniit mekko ja toppi, ja toi kirsikkakangas on vaan jotain ihaninta! Pitääpä itsekkin käydä ettimässä samanlaista kangasta, haluan uuden kirsikkalaukun entisen mäsäksi menneen tilalle. <3

  VastaaPoista
 3. Vanhempien luona on ihana kayda. Jostain syysta aiti osaa pitaa kodin aina niin uber siistina ja isa kokkaa maailman parhaat ruoat. Ihana kirsikkamekko!

  VastaaPoista