keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

FiinistelyäPientä ja kaunista,vanhaa aikaa.
Ruusunpunaisia ajatuksia.

7 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita, tuo kukkaro on minun silmääni varsinainen aarre. Itse sain joskus vuosia sitten tuommoitteen huulipunakotelon lahjaksi, ja ihmettelin että mikä se on :) Lopulta keksin laittaa sinne korut reissatessani; sopivan pieni, pysyy kiinni, löytyy helpommin kassin pohjalta ja korut on suojassa kovassa kotelossa, mikä on kuitenkin sisältä pehmeämpi kuin metallirasiat.

  VastaaPoista
 2. Ei voi muuta sanoa kuin OOOHH! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa,juuri tyommoisia kaikkia ihanuuksia tarvitsee nainen elämäänsä! Arjenkin sulostuttajia. :)

  VastaaPoista
 4. Naista kuvista tuli vallan vanhoillisromanttinen olo. Aivan valtavana ihania hanskoja . Mista tammoiset ihanuudet on loytynyt?

  VastaaPoista
 5. Haltiakummi:
  Voisi tosiaan olla kätevä matkalla korujensäilytykseen :)
  Myyjä sanoi pussukasta,että on hieman heikkokuntoinen, mutta ei tuossa ole mitään moittimista takaosan pientä tahraa lukuunottamatta.

  Mr.Munster
  Minun suosikkini ovat nuo valkoiset pitsihanskat,ja ajatella ne on joku joskus vielä käsinvirkannut! Aikamoista näpertämistä. Paketti on huutonetistä.

  Pikku Perhonen: No nimenomaan.Kyllä tässä kotona melkein 24/7 lastenkanssa tarvitsee pieniä kauniita sulostuttajia. Oikeestaan tästä vintageharrastuksesta on tullut mulle ihan henkireikä.

  VastaaPoista
 6. Ihania juttuja oot huutanu! Tuli ihan sellanen olo, että pitäs jaksaa pörrätä huutiksessa. Jotenkin vaan hankala kun on vaan tekstiä ja kuvia, eikä pääse hiplaan.

  VastaaPoista
 7. Onpa kyllä mielettömän kauniit pitsihanskat! :O

  VastaaPoista