lauantai 18. syyskuuta 2010

Dear MathildaTässä se nyt on. Vanha rouva Mathilda.Ensikesän merenkunigatar. Hieman on rouva kärsinyt ja parivuotta kuivalla maalla seisonut.Ikääkin rouvalla on, oikeastaan en edes tältä seisomalta ilman papereita osaa sanoa (täytyy tarkastaa), montakymmentä vuotta!
Ukko rakas laittaa tämän talvenaikana kuntoon ja keväällä odottaa vesillelasku.
Minä jo suunnittelin punaista satiininauhaa ja kuohuviinipulloa. Tai ehkä meille sopii kuohuviini-glamourin sijaan ihan vaan Karhun olut ;)

Kolmekiloa ja risat lähtöpainoon ennen raskautta.
Nyt kun tästä kipeydestä pääsee niin pääsee taas liikkumaan ja saa itsensä ruotuun.
Vanhat farkut jo melekein sopii jalkaan. Mutta minne tuon löysän tunkisi.
Kolme lasta tänne maailmaan olen pyöräyttänyt, niin ehkä ei kroppa tarvitse olla perfekt.
Olen katsellut paljon burleskiesityksiä internetistä, ja kyllä siellä kaikenlaista vartalonmallia näkee ja ylpeydellä esiintyjät itsensä kantavat. Minusta se on ihailtavaa.
Tyttärilleni haluaisin antaa terveen mallin,mutta kovin vaikeaa se tässä maailmassa on kun jokatuutti tyrkyttää langanlaihaa kuvaa naiseudesta. Itsekin olen alkanut vasta parivuotta sitten hyväksymään itseni puutteineen kaikkineen vaikkakin harrastan kovasti " hyväntuulista " itseironiaa, vaikka jonkun korvissa se saattaa särähtää pahasti.

3 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne! <3

  Itse olen hyvin surullinen ja jopa katkera siitä millaisia kärsimyksiä vallitsevat kauneusihanteet aiheuttaa! Vaikka tietoisella ajattelulla tajuaakin ihanteet jopa epäterveellisiksi, niin silti ne aiheuttaa huonoa itsetuntoa lähes jokaiselle ja vielä isompiakin oireita hirveän monelle!

  Oon ilonen että sä omaat noin terveen asenteen. <3 Kyllähän se raskaus ja synnytys muokkaa kehoa. Miks sen pitäis aina olla niin hurjan negatiivinen asia.. Tsemppiä omasta vartalosta iloitsemiseen, sitä täällä kaipaa yks jos toinenkin, ainakin minä itse. :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi mikä paatti! Meillä Mies haaveilee jostain tommosesta...en ihan perillä, että millasesta, mutta jostain tommosesta :D :D
  Aika harva niitä roikkuvia nahkoja mihkään saa, jotkut kylläkin. Kyllä ne siellä mukana menee kun hyvin kiepauttaa vaatteitten sisään :D
  Lepposaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 3. Pinja: Kyllä olen tosiaan minäkin tosi huolestunut,kun jo oman tytön 5v suusta kuulee "miksi pitää syödä,en mä haluu lihavaksi". Ja likka on langanlaiha,mistä lie oppinut pelkäämään lihavaksi tulemista :/
  Itseasiassa kyllä muistan,kun mua on pienenä peloteltu karkinsyönnin vaaroilla,tulla lihavaksi.
  Ja hyvimpä se karkin kohdalla ainakin on mennyt perille,mutta kaikkea muuta herkkua kyllä söisin jatkuvasti xD
  Ihmiset eivät tunnu tajuavan kuinka helposti lapsille jää alitajuntaa pelko "tulla lihavaksi".

  Sanna-Mari: Tää ajatus veneestä lähti ihan alkaen myöskin ukkokullaltani. En oo koskaan ollut mikään veneihminen, mutta vuoden mietinnän jälkeen sit jokin muutos tapahtu. Kaikkee sitä kanssa! :D Mihin tässä vielä toisen takia uhrautuu.

  Ja juu,kyllähän nuo nahat tossa mukana tulee. Ostetaan vaikka kunnon korsetit kaikille (melko monelle) monta lasta synnyttäneelle ;)

  VastaaPoista