keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Kenkämania/ Vintage shoes

Otsikosta voi päätellä jotain. Taas olen löytänyt kenkiä.
Kannatti käydä Mäntyharjun kirpparilla.
Kahdet vanhat,mutta hyväkuntoiset Suomalaiset kengät ja vieläpä omaa kokoa löytyi alle kuuden euron. Sirot Italialaiset korkokengät 50c! Koko 35 , ja mielelläni lahjoitan minijalkaiselle serkulleni ne.
Aikamoisia löytöjä. Nyörikengät ovat jo olleet käytössä muutamalla kaupunkikärryilyllä.
Syksy on näkyy myös omassa vaatetuksessa, ja tuntuu että jotenkin tiedostamatta on pukenut päälleen maanläheisiä sävyjä.Tietenkin silkkinen ruskea pallohuivi lähti mukaan ja näillä ilmoilla juuri sopiva helposti kipeytyvän kurkun lämmittäjä. Nappikorvakorut kaupanpäällisinä.

Äidiltä sain ihanan ruusuisen peltipurkin. Sitä huomaa taas sortuneensa uuteen keräilyyn,kun eihän noita ruusujuttuja vielä puolivuotta sitten kovin montaa ollut..heh,minkäs hamsteri itselleen mahtaa.

Hiusklipsit Second Hand Doris & Dukesta.


Helsinki Vintage lähestyy, ja tässä pohdin ehdinkö itse katselemaan tarjontaa kun samaisena päivänä on kummipojan kastejuhlat. Toivottavasti saan järjestettyä itseni myös Helsinki Vintageen, onhan sitä jo tovi odotettukin! Ja äidin kanssa reissut kahdestaan ilman lapsia ( vauva tosin lähtee mukaan) on ihan parhautta!

3 kommenttia:

 1. Oi, nuo ensimmäiset kengät ovat tosi ihanat! Ja voin kuvitella, että shoppailureissu naisten kesken, ilman pikku prinsessoja on ihanaa luksusta :) BTW rouva, teidän kuvaus tuossa sivussa ei ole ihan ajantasalla ;))

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö, mulla tuli kirpparilla noita kenkiä sovittaessa ihan sinut mieleen! Jotenkin ajattelin että saattaisit pitää niistä,hassua :) Niin ja tosiaan,niimpä näittää kuvauksessa olevan vaan kaksi lasta, hups! :D

  VastaaPoista
 3. Hurmaavia kenkiä, etenkin nuo missä on monta remmiä ja tukeva korko <3

  Mihin on kadonnut Tyylini aakkoset -postauksesi? Minulla ei ainakaan aukea.

  VastaaPoista