keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Miellyttävää arkea

Sellaisia aivan täydellisiäkin päiviä on.
Aamu alkaa terveellisellä smoothiella ja myslillä.
Tyttöset hymyilevät aamupalapöydässä, jopa vauva vilauttelee sydämensulattavaa hymyä.
Leivinuuni lämmittää ja kynttilät tuovat pehmeää valoa.
Aamun kankeus ajetaan pilateksella pois, olo on vetreä ja hyvä vaikka edellisyön unet olivat mitä olivat.Edes keskimmäisen uhmakohtaus ei häiritse.
Syksyn ensimmäinen omista omenoista leivottu piirakka ja se nautitaan hyvän ystävän seurassa. Iltapäivän kirpparikierrokselle lähdetään pienellä budjetilla, ja se riittää.
Mukaan lähtee suloinen rokokooaiheinen saippulautanen, ja muuta pientä kivaa.
Olen miettinyt uuden syyskranssin tekemistä, mutta kuin tilauksesta saan sellaisen suoraan kotiovelle kiitoksena 50`s kellohameen ja boleron lainasta. Bileet ovat olleet hyvät ja hameeni on päässyt rokkaamaan kauniin vaalean kaunottaren päällä! Eilen oli täydellinen päivä ja tunsin itseni melkein täydelliseksi kotiäidiksi ;)

7 kommenttia:

 1. Voi kun kaunista tekstia. Kuulostaa, etta sinun paivasi oli toden totta taydellinen! Elaman pienet ilot on ne, mitka merkitsee. Ihana tuo syyskranssi.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana päivä sinulla ja teillä on ollutkaan! Ja tuo kranssihan on aivan superihana, ei tuommoisia olekaan :)) Eikö linnut käy napsimassa sitä?

  Lisää ihania syyspäiviä teidän arkeen!

  VastaaPoista
 3. Mama Munster: Onneksi sitä nykyään osaa nauttia pienistä jutuista, ja täydellinen päivä ei välttämättä tarvitse mitään ihmeellisyyksiä ollakseen täydellinen :)

  Haltiakummi: Ei ole vielä ainakaan linnut napsineet,mutta eipä tuo kranssikaan ole ovessa roikkunut kuin vasta reilu vuorokauden.Kerron sitten myöhemmin kuinka käy.Ja noita kransseja saa ilmeisestikin S-gardenista, jos teiltäpäin sellainen löytyy :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniilta teidän talo vaikuttaakin. Ja onnea pienokaisesta!

  VastaaPoista
 5. Kranssi tosi nätti, viime syksynä täällä myi yks kukkakauppa samantapasia. Lahjaks vein yhen, mutta en ittelle tietenkään raaskinu ostaa... :P Enkä kyllä osais noin mehevää tehdä.
  Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoo!

  VastaaPoista
 6. Aloha! Surffailin siellä ja täällä kunnes sattumalta löysin tieni tänne blogiisi. Täällä on hyvä meininki :)

  VastaaPoista