maanantai 20. syyskuuta 2010

Helsinki Vintage












Nyt ollaan jälleen vahvasti elävien kirjoissa. Eilen pitkän harkinnan jälkeen kaksi puolikuntoista naista suuntasi kaapelitehtaalle Helsinki Vintage-tapahtumaan.
Heti sisäänastuessa kuulin kutsuvat rokin rytmit, niin kyllä lenssuinen olo heti unohtui.
Porukkaa oli taas paljon, ja välillä oltiin vauvankopan kanssa törmäyskurssilla.
Rajoitettu aika aiheutti sen että kaikkiin kojuihin ei millään kerennyt tutustua kunnolla. Siispä liitäen läpi, ja hetkeksi pysähtyen nauttimaan Laitilan virvoitusjuomia ja ruokkimaan pikkuneidin. Tyhjinkäsin ei taaskaan tarvinnut kotiin lähteä vaan "rakkautta ensisilmäyksellä",kohtasimme kauniin aidon 50- luvun mekon kanssa. En ole vannoutunut aitojen vanhojen vaatteiden ostaja,vaan minulle kelpaa myös uusvanha, mutta kyllä näissä oikeissa vintagevaatteissa on ihan oma fiiliksensä. Vaudeville Boutiquen kojussa on aina jotakin kivaa. Tämä laukku meinasi mennä käsistä,kun turhan kauan aikaa jahkailin. Siis "pakko ostaa". Kakunkoristeeksi vielä parit hiuspinnit,ehkäpä raaskin laittaa vaikka joululahjapakettiin.

Ihanaa lomaa,kun kaksi vanhempaa neitiä jäi isän kanssa.
Vintagesta suoraa kastejuhliin, ja kummintehtävien jälkeen kotiinpäästyä vasta huokaisin.
Mahtava päivä, ja aika hyvä suoritus puolikuntoisilta nuhaneniltä.
Ja älkää kukaan muistuttako Tampere Vintagesta. Ehkä enemmän kuin vähän tekisi mieleni lähteä ihan ajankanssa tarjonta katsastamaan.

4 kommenttia:

 1. Oih, melkein voisin sanoa olevani kade. Mä puolestani jouduin surkuttelemaan tän passaamista - toivottavasti olisin rahoissani kun Helsinki Vintage seuraavan kerran järjestetään.

  VastaaPoista
 2. Kiva asua täällä susirajalla kun mitään noin ihania tapahtumia ei ole kuin satojen kilometrien päässä :(

  VastaaPoista
 3. Minäkin mumpyröihiutin susirajan takaa isoihin ympyröihin enkä silti pääse! :D No toisella kertaa..ostin muuten Vaudevillestä viimeviikolla tuollaisen rusetin myös..siinä oli vain pinkkejä possuja! :D

  VastaaPoista
 4. Tiia: Mikäli Ofelia-market järjestetään kulttuuritalo Gloriassa joulukuussa tulet sitten sinne :) Ja onhan muuten Tampere Vintage vissiin ensikuussa jos en ihan väärin muista.Itse en pääse sinne :( Ei anna lompakon nyörit periksi.

  Perliitti: Harmillista että tälläset tapahtumat ei ole vielä levinneet ympäri Suomen,toivotaan että kehitystä parempaa sunntaan tapahtuis.

  Thera: Possuja,mahtaa olla hauskan näköinen :)

  VastaaPoista