maanantai 2. toukokuuta 2011

Ruskeaa lasia.Näemmä olen saanut uusia lukijoita, vaikka olenkin ajoittain laiskanpuoleinen bloggaaja. Kiitos teille, ja tervetuloa!
Vanhojen talojen kätköistä saattaa löytyä vaikka mitä. Tuttavani remontoi 40-50 luvun taloa.
Sain muutama viikko sitten soiton,että lattialautojen alta villojen seasta oli löytynyt nämä kahvikupit. Epäilen näiden olevan ehkä 60-luvulta. Merkkiä näistä ei löydy, ja värikin on aika karmaiseva, mutta niin mahtavan retro,tykkään. Miksi meidän talosta joka on 20-luvulla rakennettu ei löydy mitään? Tietysti kaikki aarteet,jos niitä on ollut on edellisten omistajien toimesta poimittu talteen, tai heitetty roskiin.Näin sanoo hamsteri jonka olisi syytä tehdä koko kotiin inventaario!

Oluen suurena ystävänä en voinut vastustaa kirpparilta löytyneitä vanhoja olutpulloja.
Rakastan muutenkin vanhoja pulloja, ja niitä löytyy verannalta,keittiöstä ja jopa toiletissa on pari pulloa. Valo siivilöityy pullojen läpi kauniisti,ainakin silloin kun olen muistanut pyyhkiä pölyt.

2 kommenttia:

  1. vitsit miten hieno löytö nuo kupit!

    VastaaPoista
  2. Kauniita! Itsekin myönnän heikkouteni noihin vanhoihin pulloihin, kovin niitä vain tosiaan kerääntyy hyllyille ja ikkunoille, ja eivät tosiaan kaikki taida edes esille mahtua...:) No, lienee niitä harmittomimpia paheita kuitenkin ihmisellä olla tämä. :)

    Piia

    VastaaPoista