sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Aamuyön shoppailuja ja maanantaiaamun kipuilua.

Löysin huutonetistä lauantai aamuyönä tälläisen 60-luvun kuviollisesta kankaasta ompelijalla aikanaan teetetyn mekon. Minulla on ennestään melkolailla samanlainen mekko mustaa kuviokangasta. Tykkään leveistä olkaimista ja sydänpääntiestä. Mielestäni erityisen naisellinen. Vielä kun löytäisin jostakin vaaleat harmaat vanhat korkokengät,olisi asukokonaisuus täydellinen. Toki ainahan voi kaapista kaivaa punaiset korkokengät,niitä löytyy pilvinpimein-



Ratsastan muodin "aallonharjalla" , eikös harmaa ole tehnyt tänä syksynä paluuta? 





Viikonlopun käsityöt jäivät tälläkertaa tähän, virkattuihin korvakoruihin.Vaativat vielä litistystä ja tärkkäystä.
Ja taas on sattunut ja tapahtunut. "Vaahteranmäen" sisarukset päättivät tehdä sunnuntaipäivälle ratkiriemukkaan päätöksen". Pikkusiskon tippuessa isosiskon hartioilta suoraan solisluu edellä olohuoneen arkkupöytään ei paljon enää naurattanut. Itkuisen yön jälkeen päätin aamulla että taitaa olla parasta viettää kotipäivä ja asioida tohtorin luona, ihan vaan varmuuden vuoksi.
En ole vielä ehtinyt kovinkaan paljon miettiä seuraavaa pakettia salaiselle virkkausystävälle, ja pakettikin pitäisi olla postissa 11.10. Tänään voin siis käyttää kotipäivän hyödyksi asioimalla tee tee shopissa hakemassa inspiraatiota ja tarvikkeet.


Blogistanian Parolan Aseman rouvan innoittamana maanantain kirjavinkkiä, Anna Hyvän kiertää. Ihania ideoita ja nopeaa tekemistä. Sopii loistavasti niillekin joilla "ei pysy vasara kädessä". 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti