sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Syyskuuun sutinoita ja surrutteluja

Ihana aurinkoinen syyskuu. Syyskuu on yksi parhaista kuukausista. Alkaa olla tottunut syysrutiineihin, ja niitähän kolmenlapsen perheessä riittää. On kuskaamista kahden tytön tanssi harratuksiin, kuoroon ym. On vanhemmainiltaa ja vaikka mitä. On myös korkea aika alkaa suunnittelemaan tammikuuhun sijoittuvaa "kesälomaa". Virkkausprojekteja, olenhan salaisessa virkkauspiirissä. Kuvia tekemistäni virkkauslahjoista en voi julkaista täällä ennen kuin piiri on päättynyt,eli ne odottavat joulukuuta. Ensimmäisen paketin salaiselta virkkausystävältä sain perjantaina. Ihanan väristä tummanturkoosia villalankaa, vihreää teetä ja käsivoidetta. Kaikki mitä hyvään virkkausiltaan kuuluu. Postipate ilahdutti myös Hoochie Mama Janen paketilla, 60 luvun kotelomekko. Oih,se on upea. Siitä kuvaa ensiviikonlopun häiden jälkeen.
Mikä tietysti syyskuun parhaus on, "siskoni" syntymäpäivät. Laatuaikaa parhaassa seurassa, muutama lasi viiniä. Särkyneempikin sielu parsitaan tälläisenä iltana kokoon. Ja hyvät muistot kantavat pitkälle niin hektisessä arjessa.
Ompelin synttärisankarille aivan hänen näköisensä mekon, väkersin pari hatuketta ja olin äärettömän iloinen lopputuloksesta, ilmeestä joka levisi synttärisankarin kasvoille. En tiedä kumpi on hienompaaa,olla lahjanantajana vai saajana. Nyt on mennään jo pitkällä sunnuntaissa, olo on raukean väsynyt mutta onnellinen. Pienet ihmistaimet pyörivät viikonloppuna ostetuissa kirpputorileningeissä.tyytyväisinä. Valmistaudun tulevaan viikkoon rauhoittamalla mieleni ihanien blogien äärellä. Tälläistä täällä tänään.


Kevyesti kellottuva mekkonen, stretch puuvillasta. Kangas löytyi Eurokankaan alelaarista.Hatukkeet.Jo aikoja sitten löytyneet sulat pääsivät vihdoin käyttöön. Kuulin että näistä sulista ei saisi itselle tehdä, tuottaa epäonnea, joten teen ystäville ja toivon joskus jonkun tekevän minulle ;)
Kumpaisessakin hatukkeessa pohjana käytin paksua askarteluhuopaa. Kukat, höyhenet ja rusetin on kiinnitetty kuumaliimalla. Muutoin kankaat,pitsit ja paljetin ommeltu käsin. 
Näitä on niin hauska tehdä että voisin tehtailla vaikka aamusta iltaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti