perjantai 20. syyskuuta 2013

Häähumua

Kun kaksi ihmistä astelee kultaiseen avioliiton satamaan. Itse olen menettäntyt kovasti uskoa avioliittoon viimevuosina. Vaikka kristittynä pidänkin avioliiton solmimista arvossaan, en ehkä ikinä siihen satamaan itse astu. Nautin kuitenkin muiden häistä, rakkauden käsinkosketeltavasta ilmapiiristä kirkossa. Rakastavaisten luomista lempeistä katseista toisilleen. Tässä maailmassa todella nostan hattua niille jotka saavat avioliittonsa hautaan saakka kestämään. Uskon kuitenkin vahvasti rakkauteen, joka on yhtä arvokas ilman virallista paperia. Avopuolisoihin jotka kunnioittavat toisiaan uskoen siihen että suhde ei ole itsestäänselvyys.Roman Schatz puhui kerran hienosti radiossa siitä minne avioliiton historia ulottaa
. Ihmisen eliniän odotus ei tainnut olla nykyistä 80-90 vuotta,vaan päinvastoin ehkä jopa vain puolet siitä. Ei kai se kovin ihmeteltävää ole jos voimia ei ole jakaa vaikkapa jopa 60 vuotta saman siipan kanssa.
Jokatapauksessa jokaisella naisella täytyy olla avioliittounelmia, niin myös minulla.
Kyseisessä kuvassa on miltei kaikki täydellistä. Kampaus, juuri sellainen mikä on unelmissani kulkenut vuodesta toiseen.Mekko, ei liian pitkä vaaan juuri sopiva, heman muhkeutta ja koko kokonaisuus leikkittelevän kaunis. Jos totta puhutaan on minulla makuuhuoneen kaapin perukoilla hääpuku jonka hulluuspäissäni joskus ostin. 50-60 luvun kotelomekko,vedenvärinen. Pienillä hihoilla, avonaisella selällä ja kruununa suloisella kampahunnulla. Ehkä säästän sitä vaikka jollekin kolmesta tyttärestä ;) 

Meillä on tänään hääjuhla Pornaisten kirkossa. K & S saavat toisensa, ja koko sydämestäni toivon heille tasaista yhteistä tietä. Syksy herkistää mielen ja olenkin varannut käsilaukkuun useamman pitsinenäliinan. Nenäliinoille oli myös eilen tarvetta katsoessani Arman ja viimeinen ristiretki. Varmasti ei tarvitse mainita enempää, jokainen tietää vaan kuka oikeasti yrittää auttaa. Jottei aamuinen bloggailu kävisi liian raskaaksi lisään vielä kevennykseksi kuvan juhlakynsistä. Kiitos nailartist ystävälleni. 
Minna Parikan kukkaro komeilee myös kuvassa. 


Tunnelmallista viikonloppua! <3 nbsp="" p="">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti