tiistai 30. maaliskuuta 2010

Coctail hat.


Sanottakoon että olen tällähetkellä aivan rakastunut kaikkeen hiusten/päänkoristamiseen. Vanhat rintaliivit saavat ansaitsemansa paikan coctailhattujen sisuksena.Tämänpäivän käsityöaikaansaannoksena siis coctailhattu. En ole juuri ompelukoneella ommellut mitään,mutta kirpparilta olen tehnyt sitäkin enemmän löytöjän. Huomenna haetaan 50-luvun 6-tuolia +pöytä, sekä 2kpl lapsille uusrokokoosänkyä. Laitan varmasti kuvaa niistä heti kun kotiutuvat.
50 luvun kalusteet ovat restauroinnin tarpeessa, ja kannan ne heti ulos kun lumi sulaa ja aurinko paistaa. En viitsi sisällä käryttää kuumailmapuhaltimen/maalinpoistoaineen kanssa. Tuoleissa aivan ihana huvikumpufiilis, ovat melkein jokainen erivärisiä.
Tiedä sitten päätyvätkö omaan keittiöön, jos niin joudun kyllä vanhat Empire-tuolit myymään. Miksi en asu suuresssa kartanossa jonne saisin kaiken.

4 kommenttia:

 1. Oi, ompa suloinen cocktailhattu! Onko siinä pinnikiinnitys? Tosi houkuttelevia pääkopankoristuksia muutenkin joka puolella, harmi ettei omassa päässä osaa pitää.
  Samaa tulee huokailtua, miks meillä ei oo sata huoneista kartanoo. Ei tämmönen rintamamiestalo mihinkään riitä :D

  VastaaPoista
 2. Jep,takana pinnikiinnitys ja ihan hyvin tuntuu pysyvän. Pitäisi jostain hommata ihan solkiakin. Niin,meilläkin kyllä omakotitalo mutta ei tänne n.120 neliöön silti mitään mahdu :D Olisipa edes kunnon lämmin työverstas missä voisin muiden huonekaluja kunnostaa, ostaa ja myydä :)

  VastaaPoista
 3. Ilmoittaudu House of Econ lanseerauskemuihin osoitteessa info@belleville.fi, niin olet VIP-vieras. Vipeille erikoistarjouksia ja tarjoilua klo 16-17 jos ehdit paikalle ;)

  VastaaPoista