tiistai 23. maaliskuuta 2010

Kevätsiivousta ja sisustusta.

Nyt on taas se aika vuodessa,kun teen perusteellisen siivouksen. Tai no ei se ehkä ulkopuolisen silmissä siltä näytä, tavaraa kun tuppaa olemaan siltikin jokapaikka pullollaan. Esikoistyttären synttärit lähenee,11.4 5v! Hyvä motivoija nuo synttärit, vaikka ei meidän vieraat tänne tule katsomaan onko siivottu vai ei.
Ostin eilen Eurokankaasta vaaleanvihreää sisustuskangasta metritolkulla.
Siitä olisi tarkoitus ommella sohvatyynynpäälliset,olohuoneeseen verhot (eihän olohuone olekaan ollut verhotta kuin kohta 5vuotta).
Kangas on niin ihastuttavan kesäisen vihreää etten voinut vastustaa kiusausta.
Ostin myös parit narsissit, niiden inspiroimana täytyy siivota veranta.
Tässä myös esittelyssä pari viimeaikaista laukkulöytöä.

Eilen nauratti niin kovasti,kun iltasella läksin opiskelemaan Venäjää.
Vanha papparainen koulunpihassa huusi perääni ohimennessäni "hei tyttö, pysähdy." Minä pysähdyin ihmeissäni. Pappa sanoi " saanko katsoa tuota sinun päässä olevaa kukkaa".
Papparainen katseli kukkaa ja totesi että ihmiset saisi ripustella enemmän kukkia päähänsä. Sain kyllä makean hymyn naamalleni loppuillan ajaksi.
Nyt aamuteetä iiiso kuppi, ja sitten tartun imurin varteen,tai lähden Tiimariin mikä kuulostaa paljon mukavammalta!

4 kommenttia:

 1. Onpa ollut papalla ihan taytta totuutta ollut kommentti. Itse olen alkanu kayttamaan paljon enemman kukkia hiuksissa, koska se tuntuu piristavan paivaa ja saata kuin saata.
  Itsekkin pitais suursiivousta alotella. Tuli siivottua kunnolla viimeksi, no pikkusen ristiaisiin. Pitas vissiin isot juhlat jarjestaa, etta kodin saisin puts' puts' kuntoon :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pappa! ♥ Ihana on myös tuo laukku,jossa bambukahva! Saako kysyä,mistä saa noin leveitä bambukahvoja? (nimimerkillä yksi laukku odottanut melkein vuoden leveämpää kahvavaihtoehtoa,kun ei ole löytynyt mistään...) Ihana kevät,verhoja alkaa väistämättä miettimään! Kangaskauppaan en ole vielä uskaltautunut,menee ihan hulvattomaksi meno kun siellä innostuu. Pitää ensin miettiä,mitä lähtee hakemaan.

  VastaaPoista
 3. Pikku Perhonen: Ikävä kyllä en osaa kertoa mistä noin leveitä bambukahvoja löytyy.Punainen kassi on kirpputorilöytö.
  Itsekään en ole nähnyt noin leveitä missään, ja mielelläni ottaisin tiedon vastaan jos joku tietää :)

  VastaaPoista
 4. Tismalleen sama tuli mieleen heti, että ihana pappa! Lisää semmosia pappoja.
  Siivousiloa! Vaikka kyllä se Tiimari munkin mielestä kuulostaa kivommalta :P. Meille tulee perjantaina anoppi ja sunnuntaina on Tipun 1-vee synttärit, niin siinä meikäläiselle motivaatioo :D
  Tosi kauniina olit häissä ollu!

  VastaaPoista