tiistai 9. maaliskuuta 2010

Kirppistelyä ja inspiraatiokuvia.


Vallan ihana ilma! Aurinko paistaa, eikä tietoakaan eilisestä tuulenmyräkästä.
Alan herätä horroksesta ja harrastaa aamuisia kirpparikierroksia.
Nyt on vain huono tarjonta kirpuilla ollut.Eilen kävin kahdella isommalla, mutta en löytynyt kuin yhden ruutupaidan. Tänään saldona oli esikoisella parit paidat ja tytöille yhteiseksi Fisher Price Little People kioski. Tykkään itsekin kovasti noista Little People jutuista, käy isommille,että melkein vauvaikäisille.
Ja se "äitiysdementia". Innoissani kannoin kotiin uusimman Suuri Käsityö lehden, ja mikäs se siellä eteisen pöydällä seisoi? Samainen lehti! En vaan jostain syystä muistanut,että minullehan tulee tämän vuoden lahjatilauksena Suuri Käsityö.
Pikku tipunen nukahti kauppareissulla vaunuihin, ja onnellisena jatkaa uniaan viileällä verannalla. On siis aikaa selata uutta lehteä. Silmiin osui pitsihansikkaat. Kauniit ovat, mutta en tiedä osaisinko tehdä. Ompelu on enemmän minun juttuni, ei tarvitse silmukoita laskea. Sitten tuo "pallohame"... Tuntuu että tälläviikolla on taas mentävä Eurokankaaseen.

1 kommentti:

  1. Jopas on näpsäkät jutut tossa lehdessä.Tommoset kynsikkäät voisin kuvitela ittelleni, eri värisenä kyllä :P.Kivat kyllä noi hanskatkin. Pitää yrittää äitelle ehdotella, rupeisko kokeileen. Ja hame on toooosi kiva. Harmi vaan, ettei tämmöselle persjalkaselle vartalolle käy tommonen.
    Ilma on khyllä komee!

    VastaaPoista