perjantai 19. maaliskuuta 2010

Neulottu kassi ja uudet ihanuudet.Viikonloppu tulla jollottaa taas, ja minulla on uusi laukku valmis. Ja mitä vielä, uudet kengätkin. Tai kengät ovat vanhat,mutta minulle uudet. Tälläiset löytyi http://www.mirjamin.fi. Koko on 37, ja tuntuvat hieman väljiltä jalkaani, mutta jahka pohjalliset auttaisi asiaa.
Laukku neulottu pyöröpuikoilla ainaoikein neuletta! Farkkuruusun tein jämakankaasta, terälehdet kuumaliimalla kiinni. Se on kiinnitetty hakaneulalla, jotta halutessa saan sen helposti irti. Vuori on samaisesta jämäkankaasta.

En malttaisi odottaa huomisia hääjuhlia.
Hääpari halusi että kysyn Eeliniltä muutaman kysymyksen häihin liittyen.
Lapsien vastauksia luetaan sitten juhlissa,esim. mitä mies ja nainen tekee, kun he menevät naimisiin,mitä hääpari tekee hääyönä jne. Täytyy tänään tentata, ja lähettää pikapikaa vastaukset hääparille. Voi tulla huisinhulvattomia vastauksia 5-vuotiaan suusta.
Sunnuntaina lisää, kunhan toivun huomisista juhlista.

5 kommenttia:

 1. Oi, häät, ihanaa! Mitä meinasit laittaa päälle?? Itse meinaan tässä juurikin nautin päiväkahvista ja pakkasen uumenista kaivetusta pullasta, ja selailen käsityölehtiä löytääkseni kaavat kaason mekkoon, mitä tarvitsen kuukauden kuluttua. Hauskaa ja ihanaa :)

  VastaaPoista
 2. Niimpä,ihanaa <3 Ajattelin laittaa fiftarityylisen ruutumekon,nuo vihreät korkokengät ja helmet kaulaan. Mutta pakkasin mukaan pari muutakin mekkoa, että huomenna varmasti paria tuntia ennen olen päättänyt :D
  Kaason rooli onkin tärkeä, saatko itse päättää miten pukeudut? :)

  VastaaPoista
 3. Saan päättää juu, mutta koska sulhasen ja bestmanin liivit ovat samaa kangasta kuin morsiammen korsettiyläosa, niin itsekkin yritin etsiskellä samanlaista kellertävää kevään vihreää, mikä kuitenkin sopisi minun väreihin. Nyt sitten on tummempi vihreä satiinikangas avonaista kotelomekkoa varten, ja kellertävämpi sifonkikangas päälle tulevaa pitkähihaista mekkoa varten. Kaavoja en löytänyt mistään, joten kasasin ne kolmesta-neljästä eri kaavoista. Ja sitten vein kaavat, kankaat ja luonnospiirroksen äidille, ja hymyilin rakastettavasti :))) Viikon päästä on sovitus.

  VastaaPoista
 4. Äidit on ihania! Itsekin kiikutin ajatukseni keittiön uusista laskosverhoista äidilleni, vaikka itsekin voisin kyseiset ommella. Mutta tykkään enemmän vaatteiden ompelusta :D
  Toivomuksena on saada uudet verhot esikoisen 5v synttäreille. Pistähän sitten kuvaa kaasonmekosta kun sen on valmis!!

  VastaaPoista
 5. Ihanan variset kengat ja tuo laukku on "simply stunning". Laitahan kuvia haahumusta jos voit :)

  VastaaPoista