maanantai 24. toukokuuta 2010

Virgin Mary tattoo?


Haaveilen jo elokuusta,että saan pyöräytettyä masuasukin ja varattua tatuointiaikaa.
Pitkään olen miettinyt mitä käsivarteeni haluaisin. Tyttöjen nimethän siinä on,kukka-sydän juttu,ja tämän asukin nimi tietenkin vielä koristamaan tulee.
Sitten jostain syystä eksyin katselemaan Neitsyt Maria tatuointeja. Mutta vaikea löytää mieluista. Tässä olisi ehkä jotain sinnepäin mitä haluan.
Saa pistää linkkiä jos näkyy kivoja tämäntyyppisiä kuvia.
Minulle tämä tatuointi merkitsee äitiyttä kaikkineen huolineen,pelkoineen,iloineen jne.
Oikeastaan kiteyttää koko elämääni,kuinka se on lapsienmyötä muuttunut. Lähinnä kuvastaa henkistä kasvua,yritystä olla parempi ihminen.
En millään malttaisi odottaa,Marya seuraavakin kuva olisi mietitty.
Kyllä,olen jäänyt koukkuun.

10 kommenttia:

 1. Tatuointikuume iskee vähintään joka kevät,yleensä useammin. Olen päättänyt ottaa jokaisesta aviovuodesta itselleni perhosen selkääni. Nyt tosin joudun joustamaan ja siirtämään jo 2kpl myöhemmälle,kun edes toinen olisi töissä. Mutta eiväthän ne mihinkään katoa,tulevat kun niiden aika on,sitten niitä on siellä jo 5kpl. ♥

  VastaaPoista
 2. Tama tatskaidea on loistava ihan symboliikan kannalta jo. Itse hinguin tatskalahkeen viimeistelya koko odotusajan ja varsinkin pikkusen nimen tatiuointia. Nyt ku se on valmis tekee mieli aloittaa uutta tatuointiprojektia. Niin addiktoivaa!

  VastaaPoista
 3. Hieno idea on tosiaan.
  Mun tatuoinnit taitaa olla tässä, välillä aina jatustelen, muttei oo mitään kuningasideaa. Toistaseks ainakaan.

  VastaaPoista
 4. Pikku Perhonen: Loistava juttu tuo jokaisesta aviovuodesta <3 Tosiaan saat sitten kerralla enempi!

  Mrs Munster: Minä olen sitä mieltä että tatuointeja ei voi koskaan olla liikaa,mikäli itse pitää niistä kaikista.

  Sanna-Mari: Odota vaan, kyllä se kuningasidea sieltä voi tupsahtaa kun vähiten odottaa ;)

  VastaaPoista
 5. Vau miten hieno idea tatuoinniksi tuo äiti-Maria. Tosin, mielestä sinä tarvitsisit siromman ja Mona-Lisamaisemman Marian, tuo tuossa kuvassa on minun mielestä liian rujo noin sirolle ja suloiselle äiti-ihmiselle :)

  Itselläni ei ole kuin lintusininen vasemmassa lavassa. Se on minun oma paratiisilintu, ja sadussa sanotaan, että kun näkee lintusinisen, niin saa toivoa. Itse en sitä juurikaan näe, mutta minulla se on aina. Seuraavaksi haluaisin seitsemän tähteä. ehkäpä nilkkaan. Työssäni ei ole soveliasta olla tatuoitu (kyllä, sellaisiakin työpaikkoja tässä maailmassa vielä on :), joten mielummin pidän kuvat piilossa, omana tietonani, ja halutessani ne näytän, taikka peitän.

  VastaaPoista
 6. Aivan loistava tatskaidea, ja jotenkin tuntuu sinulle niin kovin sopivalta! Mutta olen kyllä kanssa samaa mieltä haltiakummin kanssa, sirompi ja suloisempi kävisi paremmin sinulle kunn olet niitä itsekkin! :)

  esim.. (toivotaan että osaan linkittää. :DD)

  http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://www.zhippo.com/tomstromHOSTED/images/gallery/virgin.jpg&imgrefurl=http://www.tattoonow.com/tattoos/nic_skrade/tattoos_10972.html&usg=__sx1RNY1ZPgFpthsoQAF2cOMCook=&h=500&w=272&sz=80&hl=fi&start=56&um=1&itbs=1&tbnid=_VCzBugE129wPM:&tbnh=130&tbnw=71&prev=/images%3Fq%3Dvirgin%2Bmary%2Btattoo%26start%3D40%26um%3D1%26hl%3Dfi%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:fi:official%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1

  VastaaPoista
 7. no enpä tietenkää osannu.. :/

  Mutta tääkin on kiva;

  http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://farm4.static.flickr.com/3176/2901181216_d2e7c62118.jpg&imgrefurl=http://www.flickr.com/photos/solapro/2901181216/&usg=__TS8I3lBZ5URnZQ7An-lyRXXaZR4=&h=500&w=361&sz=158&hl=fi&start=233&um=1&itbs=1&tbnid=ZCf1-VByefq5VM:&tbnh=130&tbnw=94&prev=/images%3Fq%3Dvirgin%2Bmary%2Btattoo%26start%3D220%26um%3D1%26hl%3Dfi%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:fi:official%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1

  VastaaPoista
 8. Pinja,kiitos linkityksestä. Tuo Maria ja lapsetkin on jotenkin häkellyttävän kaunis,tosin itselläni tuolle tatuoinnille sopivin paikka on jo peitossa. Mutta ensimmäinen kuva voisi tosiaan olla omani. Malttamattomuus....millä tässä malttaa odottaa.

  Haltiakummi:
  Tosiaan,työpaikkoja riittää missä ei kamalan hyvällä tatuointeja katsota. Onneksi itse olen alalla jossa näkyy jos jonkin näköistä ihmistä kuvineneen ja ilman. Toivottavasti ei tulevaisuudessa iske hinku jollekin alalle joista kuvista olisi haittaa ;)

  VastaaPoista
 9. Tatuoinnin ovat kyllä pirun koukuttavaa harrastetta :D Itse aloin suunnitella jo heti seuraavaa mielessäni, kun otin ensimmäisen ja monia vuosia halutun tatuointini. Itse en uskaltaisi ottaa käsivarsiin; näyttävät hyvältä (varsinkin värilliset), mutta minulla on jäänyt sellainen mielikuva, että naiset, joilla on tatuointeja käsivarsissa, ovat hirveän vahvoja ja pelottavia naisia. En tosin tiedä, mistä tämä ajatus on päähäni syöpynyt... :>

  Mutta kauniin ja mielenkiintoisen kuvan ajatus sinulla vireillä. Mitäköhän minä keksisin seuraavaksi; ajatuksia kun on ihan liikaa...

  VastaaPoista
 10. Minä nimenomaan haluaisin molempiin käsivarsiin näyttävät värileimat. :) Ja kieltämättä kyllä jotenkin itselläkin on milikuva (ennakkoluulo?) että näyttävästi tatuoidut naiset ovat vahvoja ja rohkeita. :P Ehkä sitä itsekkin haluaa tavoittaa sellaisia tunteita omien tatskahaaveidensa kautta?? :O Tosin pelottavana naisena mua pidetään kyllä jo nyt, ulkonäön perusteella siis.. :P

  VastaaPoista